Arctic APL71022BDW0, mașină slim de 7kg

Arctic APL71022BDW0 e o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 7 kilograme și cu clasa A+++ de eficiență energetică. Special la acest model e că are 7kg și că e slim, deci e o mașină compactă cu o capacitate mare.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic de nota 10. Din poza de alături se poate remarca faptul că are un panou de comandă simplu cu un buton rotativ și un ecran pe care se văd diferite informații relevante.

Caracteristici

Modelul Arctic APL71022BDW0 e unul care beneficiază de o capacitate
de 7 kilograme și 1000 rotații, motiv pentru care poate spăla eficient o capacitate mare de rufe.
Modelul acesta e unul de cu 15 programe și program rapid. În acest fel avem un program pentru rufele nu prea murdare ori pentru o capacitate redusă.
Dacă în trecut mașinile de spălat aveau o piatră pentru controlul balansului, în ziua de azi mașinile au control electronic.
Precum și alte mașini de la Arctic și aceasta are design S-Shape așa încât zgomotul și vibrațiile să fie reduse.
Are integrată funcția Eco Dose care are legătură cu dozarea detergentului lichid, fiind cât optimizată pentru o spălare ok și consum redus de detergent.
Un lucru care trebuie apreciat la acest model e faptul că vine cu clasa A+++ de eficiență energetică, lucru care face ca facturile la curent să fie unele foarte mici.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, capacitatea mare de stocare, aspectul plăcut, nivelul de zgomot scăzut, că ocupă puțin loc, consumul redus de energie și viteza de centrifugare ok.
Contra ar fi că nu are ceva similar Add Wash de la Samsung.

Concluzii

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să poată spăla o cantitate mare de rufe, dar nu ai spațiu suficient pentru o mașină normală atunci e numai bună aceasta compactă.
Despre producător trebuie știut că e unul cu vechime, în momentu lde față fiind deținut de cei care dețin și Beko.

Te-ar mai putea interesa