Arctic APL71012BDW1, mașină de spălat rufe îngustă

Mașina de spălat rufe Arctic APL71012BDW1 e un model din segmentul inferior, dar are un design Slim. O mașină e îngustă (Slim) dacă are o adâncime mai mică de 45 cm, iar în acest caz e chiar de 45 cm. În rest dimensiunile sunt aceleași ca și la generațiile precedente – 84 cm înălțime și 60 cm lățime. Noua generație arată diferită, se pot observa anumite finisaje dar și un plus de eficiență energetică. Modelul de jos arată bine și butonul de selectare al programului de spălare chiar iasă bine în evidență e pentru că e pe gri. Panoul de control e în limba română și sunt puse chiar și pictograme pentru a ușura utilizarea sa.

Consider că are un preț corect pentru specificațiile tehnice oferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cred că vă doriți acest model pentru că e Slim și performanțele sale nu au fost afectate (în sensul că poate spăla mult). Observ că în fiecare an performanțele cresc și doar modelele cu multe tehnologii au adâncime de peste 50 cm. Specificațiile tehnice care cred că v-ar interesa atunci când ați achiziționa un astfel de aparat sunt următoarele: capacitate de încărcare maximă, centrifugare și clasă de eficiență.

Totuși, anumite programe nu suportă aceeași cantitate de spălare sau centrifugare deoarece anumite țesături necesită un tratament diferit. În mode normal, manualul conține detalii despre fiecare program și cât ar trebui să puneți în tambur (dacă nu e inclus, poate fi descărcat de pe site-ul producătorului).

Păreri pro și contra

Poate fi folosit cu ușurință deoarece nu are un panou de control prea sofisticat și pentru mai multe informații se poate consulta manualul său. Poate fi amânată pornirea sa dacă nu aveți timp pentru rufe sau poate că nu vreți să deranjați pe cineva. Sunt disponibile și alte modele care pot fi ceva mai performante, iar asta presupune că sunt mai mari.

Arctic APL71012BDW1 oferă rezultate mult mai bune decât mașinile de spălate vechi și e foarte important să alegeți programul corespunzător. Noua serie oferă și niște dotări standard care nu trebuiesc neglijate: dozare inteligentă a detergentului, ușă cu deschidere largă, blocare butoane, spălare cu un consum redus de resurse.

Te-ar mai putea interesa