Arctic APL71012BDW0, mașină slim clasa A+++

Arctic APL71012BDW0 e o mașină de spălat automată dotată cu o clasă de eficiență energetică deosebită și cu o capacitate de 7 kilograme. Probabil cel mai util lucru la acest model e faptul că e slim, adică având 60x84x45 avem un aparat foarte compact care va încăpea în cele mai înguste holuri.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent aparat.

Arctic APL71012BDW0

Caracteristici

Modelul acesta are o clasă de eficiență energetică A+++, fiind una deosebită întrucât vă va permite niște economii mari de curent.
Capacitatea de stocare a aparatului e de 7 kilograme, iar grație acestui fapt o să puteți pune la spălat de mai multe rufe. O capacitate de 7kg e una deosebită pentru un aparat slim.
Pentru ca rufele să poată fi spălate eficient aparatul are o centrifugare la 1000 rotații căreia îi corespunde clasa C.
Numărul de programe al acestui aparat e de 15, iar printre acestea se numără cel rapid.
Nu este un aparat gălăgios, la spălare având un nivel de zgomot de 63 decibeli, iar la centrifugare are 75. Acest lucru se datorează formei S a pereților. Acest lucru atenuează vibrațiile și zgomotul.
Dacă modelele vechi de mașini de spălat vin cu niște betoane pentru a nu se întoarce peste cap la centrifugare, acest model are sistem electronic de control al balansului.
Utilizarea detergentului e eficientă, fiind vorba despre un aparat cu Eco Dose. În acest fel se face economie de detergent lichid și se spală mai bine.

Păreri pro și contra

Printre lucrurile avantajoase ale acestui model se numără că e slim, costul de achiziție mic, că arată bine, consumul redus de curent și fiabilitatea ridicată.

Concluzie

Dacă sunteți interesat de un aparat foarte eficient din punct de vedere energetic și care să spele rapid atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Vine cu o mulțime de lucruri utile printre care aș aminti Eco Wash care presupune o economie de curent de 80%. E oarecum alternativă la Eco Bubble, întrucât presupune tot o spălare cu apă rece.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Arctic APL71012BDW0, mașină slim clasa A+++”

  1. Căutați pe google după „Garnitura hublou masina de spalat Arctic Originala 2466300302 2904524100” sau „garnitură Arctic APL71012BDW0”. Un magazin care vinde așa ceva e acesta.

Comentariile sunt închise.