Arctic APL61222BDW3, model slim cu clasa A+++

Arctic APL61222BDW3 e o mașină de spălat compactă cu o capacitate de 6 kilograme și clasa A3+ de eficiență energetică. Fiabilitatea produsului e una excelentă întrucât vorbim despre un aparat de la un brand cu vechime și realizat din materiale de calitate.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere și care are integrate o mulțime de facilități moderne.


Caracteristici

Modelul Arctic APL61222BDW3 e unul apărut pe piață la sfârșit de 2017 și se evidențiază cu lucruri precum cele 1200 rotații, consumul redus de electricitate și capacitatea de încărcare de 6 kilograme.
E dotat cu 15 programe, iar în acest fel putem spăla diverse tipuri de țesături fără a ne fi frică că se vor deteriora întrucât pentru fiecare tip de țesătură există program specific. Pe lângă acestea vine și cu programul rapid de 15 minute util la spălarea hainelor nu prea murdare ori a unei cantități reduse.
Multe resurse se economisesc și prin sistemul de reglare a consumului, fiind vorba despre Fuzzy Logic. Acest sistem e unul care presupune că aparatul e unul care își adaptează consumul în funcție de cât de încărcată e cuva.
Are Eco Dose pentru o dozare optimă a detergentului lichid, iar în acest fel se obține o economie suplimentară de detergent și de

Păreri pro și contra

Lucruri de apreciat la acest model sunt costul de achiziție deloc mare, că arată bine, consumul redus de resurse (detergent, apă, curent și timp), că are o fiabilitate bună (aceasta poste fi susținută de garanția de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult).
Contra ar fi că nu are mai multe rotații (aș fi preferat 1400).

Concluzie

De final trebuie să spun despre acest electrocasnic că e perfect pentru cineva interesat de un aparat care să poată spăla mult, eficient și care să nu ocupe mult loc. Mă bucur că cei de la Arctic au scos pe piață o mulțime de aparate Slim, iar cele care au apărut la sfârșit de 2017 par a fi toate slim.

Lasă un comentariu