Arctic APL61022BDW0, mașină de spălat rufe cu ExtraSteam

Arctic APL61022BDW0 este un aparat electrocasnic de dimensiuni mari, însă e mult mai compactă de cât multe alte modele din această categorie. Nu o vom compara cu variantele cu încărcare superioară ci cu cele clasice, iar cea de jos e una Slim pentru că are o adâncime de 41 cm. Cu alte cuvinte, acest aparat va ocupa destul de puțin spațiu și poate fi pus chiar și într-o cameră mică (baie, debara, hol). Voi decideți unde vă este mai de folos sau unde nu va deranja.

Designul acestui aparat e cel clasic fără finisaje care să atragă priviri și poate că vă place așa cum arată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru o familie de 3 sau 4 membrii, această mașină e de ajuns și va aprecia foarte mult dimensiunile sale reduse. Performanțele sunt date de principalele caracteristici – capacitate de spălare de 6 kg și centrifugare de 1000 RPM. Bineînțeles, discutăm de o categorie de mașini compacte și nu o putem compara cu una care are adâncime de 50 sau 60 cm (în același buget).

Noua generați de mașini oferă o eficiență energetică excelentă – A+++, adică se vede pe factura lunară și voi puteți spăla cât de des doriți și e bine să sortați puțin rufele pentru a obține rezultate excelente. Un uscător de rufe poate fi luat în calcul dacă vreți mai multă comoditate.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt numeroase și la care putem adăuga opțiunea ExtraSteam, adică vor primi un tratament cu abur pentru a îndepărta alergeni, cute sau pentru articole care conțin puf. Afișajul digital a devenit destul de standard și pe el se vede timpul rămas, dar și opțiunile alese. Programul de spălare se selectează ușor cu butonul central și poziționarea e la fel și la alate branduri sau modele. E un model apreciat de posesori și chiar reprezintă o alegere bună, de aceea merită să fie recomandată.

Arctic APL61022BDW0 reprezintă o soluție excelentă pentru familii le nu foarte numeroase deoarece spală până la 6 kg de rufe. Această valoarea e una maximă și diferă în funcție de alegere, iar în manual sunt detaliate aceste programe (în total, sunt 15).

Te-ar mai putea interesa