Arctic APL61015XLW0, maşină slim clasa A3+ cu 6kg

Arctic APL61015XLW0 e un model de maşină de spălat apărut recent pe piaţă dotat cu o mulţime de funcţii şi sisteme utile. Aş menţiona uşa XL Door cu diametru de 34cm, reglarea consumului de apă, turaţia variabilă, rezistenţa durabilă şi altele.

Maşina de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Din imagine pare a fi un model clasic, dar dacă e să analizăm dotările atunci ne dăm seam că e vorba despre un model premium.
Pe panoul de comandă se poate vedea că aparatului i se poate regla turaţi în funcţie de cât vreţi şi că are timer.


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat rufe Arctic APL61015XLW0 are nişte dimensiuni compacte de 44x60x84 axlxî cm. Din cauza adâncimii de 44 centimetri e considerată ca fiind o maşină de spălat slim.
Capacitatea de 6kg o face numai bună pentru o familie de 2-4 persoane care spală de mai multe ori pe săptămână.
Viteza maximă de centrifugare e de 1000 rotaţii şi nivelul de zgomot în aceste condiţii e de 72 decibeli. La spălare nivelul de zgomot e de 60 decibeli.
Consumul energetic e de 152 kWh pe an şi are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Are ceva similar Fuzzy Logic, dar pe partea de reglare a consumului de apă. În acest sens apa e reglată în funcţie de cantitatea şi tipul rufelor.
Pentru cât mai puţine cute are tehnologie ExtraSteam. Aburul poate fi eliberat la începutul programului având rol de a înmuia murdăria, iar la final are rol de înlăturare a cutelor.

De final pot spune că acest model se adresează celora care vor un aparat modern cu consum mic de resurse şi care să poată spăla eficient o cantitate de rufe pentru o familie medie.
Brandul Arctic e unul cu aparatură electrocasnică de calitate, iar dacă o să alegeţi un aparat de la ei nu veţi da greşi.

Te-ar mai putea interesa