Arctic APL61012BDW1, mașină de spălat rufe Slim – 41.5 cm

Mașina de spălat rufe Arctic APL61012BDW1 e una care face parte din noua generație, iar aceasta nu e singura variantă. Veți alege exact ce vi se potrivește și poate că nici nu vreți să cheltuiți prea mult bani, pentru că vreți să alegeți și alte aparate pentru locuința voastră. Arată bine chiar dacă nu sunt finisaje lucioase sau un control digital mai avansat. Bineînțeles, e vorba de un model ieftin cu caracteristici tehnice decente, deci nu putem avea prea multe pretenții. Sunt variante mai scumpe care oferă un afișaj LED cu timer digital (arată timpul rămas) și niște indicatori.

Arată aproape ca și restul, doar că unele pot avea o adâncime mai mare sau butonul principal e pe altă culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arctic APL71012BDW1

E o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală și se vede destul de ușor acest aspect. Unele programe nu suportă o capacitate de încărcare mare și veți vedea în manualul său. Specificațiile tehnice sunt destul de bune – centrifugare maximă de 1000 RPM, capacitate de încărcare maximă 6 kg și A+++. Acești parametrii diferă de la un program la altul, iar dacă aveți o familie numeroasă, puteți opta cu încredere spre un model cu adâncime mai mare și cu capacitate de 8 kg.

Amânarea programului se poate face cu 3, 6 și 9 ore, poate că nu vreți să deranjați somnul cuiva. Dispune chiar și de un sistem de siguranță împotriva copiilor, e ideală această funcție dacă aveți copii neastâmpărați care apară pe butoane și doriți să le blocați.

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale sunt foarte utile zi de zi și unele pot fi prezente pe alte serii: Eco Heater, Eco Dose, programare întârziată, blocare butoane etc. Rezultatele sunt foarte bune dacă alegeți programul de spălare corespunzător țesăturii sau nivelul de murdărie de pe rufe. Merită să alegeți brandul Artic, în special că panoul de control e oferit în limba română (dar merită să citiți manualul său).

Arctic APL61012BDW1 e o recomandare pentru cei care vor un model care nu ocupă mult spațiu în cameră și poate că vreți să fie și performant. Noua generația e mai eficientă decât precedenta și nu prea are concurență din acest punct de vedere.

Te-ar mai putea interesa