Arctic APL61012BDW0, mașină slim cu clasa A+++

Arctic APL61012BDW0 e o mașină de spălat dotată cu o eficiență energetică deosebită și cu dimensiuni mici. Are eficiență energetică A+++, iar dimensiunile sale sunt 60x84x42 … ceea ce o face slim. E un electrocasnic de la un brand fost românesc și se vede că românii „se știu” și că e mare păcat că nu avem mai multe produse făcute de români.

Acest Arctic vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături puteți vedea că are un panou de comandă minimalist.


Caracteristici

Modelul de față e unul dotat cu o turație maximă de 1000 rotații, lucru care ajută la o spălare eficientă și uscare rapidă a rufelor.
Capacitatea de încărcare e una medie de 6 kilograme, iar din această cauză o să puteți spăla mai multe rufe.
Are Eco Dose care presupune că detergentul lichid e dozat optim.
Cu designul S-Shape acest model reușește să aibă un nivel de zgomot scăzut, adică undeva la 60 dB.
Are ceva similar Eco Bubble, dar în cazul Arctic e numit Eco Wash. Acest lucru presupune spălare cu apă rece, lucru care duce la o economisire a detergentului până la 80%.
Balansul aparatului e controlat electronic, deci nu mai avem beton precum la mașinile mai vechi. În acest fel e redusă considerabil greutatea aparatului.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un consum redus de resurse (de energie prin clasa A3+, de detergent prin „eco dose” și de timp prin programul rapid), că ocupă spațiu puțin (e slim), că nu e gălăgios (datorită designului în formă de S a pereților) și că are o fiabilitate bună.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare și mai multe rotații.

Concluzie

Dacă vrei să-ți schimbi vechea mașină de spălat cu una nouă atunci acest aparat modern o să te ajute să speli rapid și economic.
La instalarea aparatului trebuie avută mare grijă întrucât nu e ca mașinile vechi. Trebuie citit ghidul de instalare și scoase șuruburile care fixează cuva pentru transport întrucât în caz contrar stricați aparatul.

Lasă un comentariu