Arctic APL51211BDW3, mașină Slim de 5kg și cu clasa A++

Arctic APL51211BDW3 e o mașină de spălat rufe compactă pentru cei interesați să spele de câteva ori pe săptămână cu un consum redus de energie.
Modelul acesta e unul al anului 2017 și vine cu o mulțime de tehnologii utile (pe care le voi enumera și descrie la capitolul caracteristici).

Modelul APL51211BDW3 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are grijă de banii noștri în sensul că face economie de resurse (apă, curent, detergent).

Arctic APL51211BDW3

Caracteristici

Modelul acesta e unul care are dimensiuni slim, iar din această cauză poate fi amplasat oriunde. Dimensiunile sale sunt 60x84x42 (lxîxa în cm).
Nivelul de zgomot e unul redus mulțumită designului în formă de S a pereților laterali. Mai exact vorbim despre un nivel de zgomot de 60 decibeli la spălare și 77 la centrifugare.
E un electrocasnic durabil întrucât vorbim despre utilizarea unor materiale de calitate precum inox și polipropilenă, iar rezistența e una Eco Heater.
Este un aparat economic întrucât vorbim despre un dispozitiv cu Eco Dose, program Bumbac Eco și clasa A++. Eco Dose are legătură cu dozarea detergentului, proces care e făcut să fie cât mai eficient posibil așa încât spălarea să fie impecabilă și consumul de detergent minimal.
Capacitatea de încărcare a aparatului e de 5 kilograme, iar părerea mea e că e una suficientă pentru o familie formată din 3-4 persoane.
Centrifugarea se realizează la 1200 rotații, iar acest lucru contribuie la o spălare eficientă și la o uscare rapidă a rufelor. Trebuie să fac mențiunea că e vorba despre o viteză maximă de 1200 rpm.

Avantaje

Principalele lucruri pe care le apreciez la acest model ar fi că arată bine, costul de achiziție modest, fiabilitatea ridicată, consumul redus de curent și numărul mare de programe (plus programul rapid).

Concluzii

Pentru cei interesați de un aparat care să arate bine, să ocupe puțin spațiu și să spele eficient recomand acest Arctic. Brandul e unul fost românesc cunoscut pentru produsele sale foarte fiabile, iar acum este deținut de cei care dețin Beko.

Te-ar mai putea interesa