Arctic APL51011BDW3, mașină slim de 5kg cu clasa A++

Arctic APL51011BDW3 e o mașină de spălat rufe a anului 2017 care se evidențiază prin capacitatea mare de 5 kilograme, că are un consum redus de electricitate și că e slim. În trecut nu erau prea multe aparate compacte pe piață, însă acum oferta e mai mare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu cele mai importate dotări ale anului 2017 (Fuzzy Logic, clasa A++, rezistență Eco Heater și altele). Aparatul poate fi luat prin intermediul programului buy back, iar în acest fel câștigați bani înapoi.


Caracteristici

Modelul de față e unul dotat cu o capacitate de încărcare de 5 kilograme și centrifugare la 1000 rotații (astfel clasa de centrifugare e C).
Clasa de eficiență energetică e A++ mul
Programul rapid e inclus în grila de programe, iar durata sa e de 15 minute.
Nu doar consumul de curent e mic, ci și cel de apă întrucât consumul mediu anual e de 9899 litri. Acest lucru e posibil prin faptul că are sistem de reglare a consumului, adică Fuzz Logic. În acest fel se adaptează consumul în funcție de cantitatea de rufe.
Nivelul de zgomot e unul relativ normal întrucât vorbim despre un nivel de zgomot de 60 decibeli la spălare și 77 la centrifugare. Acest nivel de zgomot scăzut e posibil prin intermediul pereților laterali „S Shape”. Pereții în formă de S au rolul de a atenua zgomotul.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi că e slim (poate fi poziționată oriunde doriți), că are un consum de curent redus, numărul mare de programe și că are rezistență Eco Heater.
Modelul acesta stă excelent pe partea de fiabilitate întrucât vorbim despre un model Arctic cu garanție 2 ani.

Verdict

Dacă ești interesat de un electrocasnic cu care să poți spăla undeva la 5 kilograme de rufe cu un consum redus de resurse atunci acest Arctic ar fi recomandarea mea.
Prin intermediul funcției speciale Eco dose acest aparat e unul care dozează inteligent detergentul lichid, iar în acest fel se fac economii sesizabile de curent.

Te-ar mai putea interesa