Arctic AO40P30+, ladă frigorifică mare cu Fast Freezing (super congelare)

Arctic AO40P30+ este una dintre cele mai interesante lăzi frigorifice de pe piață. Are specificații tehnice foarte bune la un preț destul de atractiv și nu orice brand poate concura cu acesta. Aș putea spune că puteți echipa toată bucătăria cu aparate de la acest brand deoarece oferă soluții prea diversificate la prețuri bune. Depinde și de cât de mult sunteți dispuși să dați pe un aparat, dar cu acesta chiar veți face o alegere bună. Oricum, lada frigorifică nu o veți ține în bucătărie, ci mai degrabă într-o cămară, garaj sau pe hol.

În același preț nu sunt multe lăzi sau congelatoare accesibile oferite de alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident din imagine că are un volum foarte mare – 360 litri, și poate fi de ajuns pentru o familie mai numeroasă. Spun asta pentru că poate mai aveți un frigider sau o combină frigorifică care e dotat cu congelator. Nu cred că un congelator e alternativa perfectă deoarece oferă mai puțin volum pentru același preț, dar ocupă și mai puțin spațiu datorită formei verticale.

Clasa de eficiență energetică e foarte bună – F (A+), deoarece are un consum anual de numai 313 kWh. Poate congela destul de mult pentru volumul său – 18 kg. Designul e simplu pe alb cu capac cu deschidere verticală. Panoul de control e ca la restul modelelor, în partea dreaptă jos și dispune de funcția de super-congelare, după cum am menționat sus. Alte dotări ale sale sunt: roțile pentru deplasare ușoară, izolație densă, două coșuri în partea de sus (lăzile mai mici au doar unul).

Plusuri: voluminoasă, capacitate de congelare bună, consum redus de energie, fiabilitate, preț corect.
Minusuri: nu sunt.

Arctic AO40P30+ nu costă mult și chiar va fi de folos atunci când congelatorul frigiderului sau combinei frigorifice e plin. Deci nu veți folosi chiar tot anul acest aparat, dar depinde și cum veți face cumpărăturile (mai mult și mai rar). Multe aparate frigorifice sunt de dimensiuni mari, doar că lăzile frigorifice mici sunt o alegere inteligentă (la fel ca și congelatoarele).

Te-ar mai putea interesa