Arctic AO30P30+, ladă frigorifică albă cu un coș

Lada frigorifică din imagine se numește Arctic AO30P30+ și e un model nou care oferă numeroase avantaje de luat în considerare. Noile lăzi oferă eficiență energetică A+ care presupune un consum de energie cu 24% mai mic față de clasa A. Este fabricată din materiale de calitate care nu sunt inflamabile și pereții sunt foarte bine izolați. Poate că nu oferă cele mai avansate sau numeroase dotări de pe piață.

Acest aparat frigorific nu e chiar mic și se vede din imagine că are capac și nu ușă ca la congelatoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total net al aparatului e de 298 litri și nu e împărțit în compartimente cum se întâmplă la congelatoare. Anumite specificații reies din numele său, iar în acest caz discutăm de volum și eficiență. Fiecare generație de aparate are un nume diferit, dar și designul e schimbat puțin dar culoarea e aceeași – alb. Are un coș superior pentru alimente de dimensiuni mici sau poate vreți să folosiți în perioada următoare un anumit aliment.

A fost conceput pentru a funcționa în condiții extreme (variații de temperatură și tensiune), după cum și menționează producătorul.

Păreri pro și contra

Panoul de control e același la mai toate lăzile frigorifice indiferent de brand, deci va fi ușor de folosit. Poate congela foarte multe alimente proaspete  în 24 ore, iar aici mă refer la o capacitate de 15 kg. Consumul anual al acestui aparat e de numai 272 kWh, deci e semnificativ mai mic decât alte aparate similare mai vechi. Conservă excelent cu ajutorul funcției de congelare rapidă care e prezentă la toate lăzile frigorifice. Capacul nu vine cu yală pentru a securiza aparatul, dar poate că nici nu e necesar.

Arctic AO30P30+ e una dintre multele lăzi frigorifice oferite de acest brand și acest tip de aparat oferă cel mai bun raport volum/preț pentru că nu e compartimentat. Congelatoarele sunt ideale dacă vă interesează spațiul ocupat și poate că vreți să sortați puțin alimentele. Într-o ladă cum e și cea de sus, veți pune pungile de alimentele una peste alta și pot fi scoase cu ușurință fiind destul de vizibile.

Te-ar mai putea interesa