Arctic AO10W30+, ladă frigorifică cu autonomie mare

Lada frigorifică Arctic AO10W30+ este una mică, adică are un volum modest de 104 litri. Poate fi comparată cu congelatorul unei combine frigorifice ori al unui frigider mai mare, doar că lada are capac și nu e compartimentată (nu are sertare). Arată ca multe alte lăzi frigorifice și nu trebuie să o folosiți numai când nu mai aveți loc în congelator sau poate că nu aveți alt aparat care să congeleze alimentele. Are un design simplu și brandul e foarte bine evidențiat în partea din față, suprafața fiind complet albă.

E ușor să pui alimente în ea și să luați din ea, nu ca și în congelatoare unde sertarele sunt mici și e foarte dificil să scoți o pungă dacă e puțină gheață pe ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacul e unul mi și ușor de deschis, iar acesta nu e echipat cu yală pentru a securiza pentru că și așa nu cred că are cine să umble la el. Variantele mult mai mari oferă această dotare dar și alte caracteristici utile: lampă interioară, panou de control diferit, mai multe coșuri superioare, dar și eficiență energetică ceva mai bună.

Consum anual de energie al lăzii de mai sus e undeva la 173 kWh, adică dacă o veți folosi zilnic. Poate că o doriți doar pentru sezonul rece când vă aprovizionați cu carne sau legume congelate. De multe ori nu vrem să stăm prea mult la coadă la magazin și preferăm să facem mai rar cumpărături.

Păreri pro și contra

Poate fi folosită cu ușurință, iar multe lăzi au un coș în partea de sus pentru a ajunge ușor la anumite alimente. Sunt lăzi frigorifice ca și cea de sus care ocupă poate puțin loc, dar și consumul e unul nesemnificativ deoarece clasa energetică e A+. Aparatul e realizat din materiale neinflamabile, pereții sunt foarte bine izolați și funcționarea sa eficientă nu e influențată de factori externi (variații mari de temperatură sau de diferențe de tensiune). Generația nouă de aparate Arctic oferă niște caracteristici interesante, însă voi puteți alege și o ladă mai mare dacă spațiul vă permite.

Arctic AO10W30+ congelează până la 8 kg de alimente pe zi și o face destul de rapid. Să nu uităm că oferă acea autonomie fără curent foarte mare – 30 ore. Deci chiar dacă faceți mici renovări sau e o pamă de curent, alimentele sunt păstrate în condiții potrivite.

Te-ar mai putea interesa