Arctic ANL296+, frigider de 151cm cu o ușă

Arctic ANL296+ e un frigider pentru cei care vor să pună la păstrat nu prea multe alimente. Are o singură ușă și un volum de 286 litri. Evidndet că nu are congelator la o înălțime așa de mică precum 151 centimetri.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Vine și cu o garanție de 5 ani, însă pentru a beneficia de aceasta trebuie înregistrat în promoția valabilă până în luna a șaptea a 2017.
Din imaginea de alături poți vedea că acest model e unul care se prezintă bine din punct de vedere vizual, având un design minimalist.


Caracteristici

Modelul Arctic ANL296+ e unul care vine cu un volum net de 286 litri. Acesta e împărțit de 6 rafturi din sticlă și un compartiment pentru legume. La ușă are 5 suporturi. Puteți vedea că are dublul numărului de rafturi ale unei combine sau ceva de genul.
Dacă aveți un locaș special făcut pentru frigorific, iar acesta are niște dimensiuni nu prea mari atunci cred că o să vă încânte faptul că are 151 cm.
Nivelul de zgomot e unul relativ scăzut, fiind vorba despre 42 decibeli. Acest lucru nu e deloc mult, fiind o medie.

Păreri pro și contra

Rafturile frigiderului sunt unele ajustabile așa încât să încapă cele mai mari alimente. În plus, rafturile sunt realizate din sticlă, mai exact e vorba de una care suportă undeva la 25 kilograme.
Ușile pot fi unele ajustate, adică sunt reversibile așa încât să îl puneți unde vreți. Vă recomand ca procesul de instalare al ușilor să fie realizat de cineva care se pricepe. (Ușile se deschid standard (din fabrică) pe dreapta, dar pe puteți pune pe stânga.)
La interior nu se vor forma bacterii sau mucegai pentru că are garnitură specială antibacteriană. (Acest fel de garnituri sunt prezente mai pe toate frigorificele moderne.)

Pentru cei interesați de un aparat care să nu consume mult curent și care să poată păstra multe alimente recomand modelul ANL296+. Cum ziceam mai sus, acesta nu are congelator, iar in această cauză dacă aveți neaparată nevoie de congelator atunci ar trebui să alegeți o combină.

Te-ar mai putea interesa