Arctic AMN4

Acest aragaz Arctic AMN4 e unul din cele mai noi modele oferite de acest producător și care se poate lăuda cu un design plăcut. Combinația de culori aleasă e bună (alb cu negru) însă cu argintiu/inox artă și mai elegant. Nu face parte din categoria celor premium ci mai degrabă din categoria celor simple cu puține caracteristici speciale. Consider că putea fi mai ieftin deoarece nu are aprindere electrică pentru cuptor și plită. Pe de altă parte vine cu siguranță la cuptor+plită și cu un dispozitiv care reglează presiunea gazului. Cât despre preț considera că e oarecum bun și alături de acesta vă recomnd o hotă telescopică cu 2-3 filtre metalice. AMN4AMN4 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Având în vedere dimensiunile sale – 50×50 cm, nu ocupă mult spațiu sau mai bine zis, ocupă la fel de mult spațiu ca vechiul aragaz. Capacitatea cuptorului e modestă astfel că puteți găti orice mâncare chiar dacă e mai multă. Nu vă recomand să faceți două tipuri de mâncăruri în același timp deoarece mirosurile se amestecă, însă în cazul prăjiturilor nu veți întâmpina nici o problemă (puteți face 2 în același timp). Dar aveți nevoie o tavă în plus deoarece are doar o tavă de coacere inclusă și un grătar. Capacul său e unul metalic vopsit pe alb, iar culoarea neagră o întâlnit doar la ușa cuptorului.

Arctic AMN4 nu are sertar în partea inferioară pentru vase dar are un dispozitiv interesant care poate regla presiunea gazului și siguranță. Cu acel dispozitiv veți economisi gaz deoarece nu va permite ca să se ardă gaz în exces (când presiunea e mare). În general, doar la început presiunea e mai mare (când folosiți butelia pentru prima dată), iar cu timpul presiunea scade. Acesta e o dotare utilă și care nu se găsește la multe aragazuri de aceea trebuie luată în considerare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: emailul cuptorului se curăță destul de ușor, are un aspect plăcut, siguranță atât pentru plită cât și pentru cuptor, acel dispozitiv de reglare a presiunii gazului.

Minusuri: nu vine cu aprindere electrică.

Concluzie

Acest Arctic AMN4 e o recomandare de la acest producător însă sunt multe alternative care oferă aprindere electrică care poate să vă fie de folos. În caz contrar, veți face o alegere la fel de bună și cu acesta, iar cu timpul poate să apară și un pachet promo interesant – aragaz+hotă.

Te-ar mai putea interesa