Arctic AMG5612STLX, aragaz argintiu cu capac din sticlă

Arctic oferă de ceva timp aragazuri elegante și bine echipate, motiv pentru care nu trebuie să cheltuiți mult pentru un astfel de aparat. Arctic AMG5612STLX este o recomandare bună pe inox și cu alimentare mixtă, adică plita este pe gaz și cuptorul este electric. Față de alte aragazuri (sub 1000 de lei), acesta oferă ventilator integrat și căldura e ceva mai bine distribuită. Un aragaz mixt oferă un plus de randament și un model clasic pe gaz chiar este depășit din multe puncte de vedere.

Mâncarea este gătită mai rapid și nu veți mai vedea preparate arse în partea inferioară deoarece acum aveți ventilator. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este așezat frontal în partea superioară și este de tip mecanic, dar sunt și aragazuri care au timer digital. Cel digital poate fi supravegheat mai bine și ambele sunt la fel de utile. Sunt incluse două accesorii care sunt oarecum standard, adică le vedem și la alte modele: o tavă și grătar. În funcție de ce veți găti, puteți cumpăra mai multe tăvi și ustensile utile. Capacul este realizat din sticlă care arată mult mai bine decât cel din tablă. Îl puteți demonta dacă nu vă place sau aveți gresie/faianță pe perete, dar eu l-aș lăsa montat.

Păreri pro și contra

Puteți gătit cu ajutorul aburului, deoarece există un loc special în cuptor unde se adaugă apă și ajută mult la anumite preparate. Noua generație de aragazuri vin cu arzătoare cu eficiență ridicată, adică vor găti mai rapid orice preparat și nu este nevoie de un aragaz cu plită electrică. Timerul de la cuptor este foarte util și puteți seta durata programului, iar voi vă puteți vedea de treburile din casă. Iluminarea interioară este o altă dotare care vă ajută să supravegheați mai bine preparatul și chiar și opriți programul mai repede.

Arctic AMG5612STLX are funcție de curățare cu ajutorului aburului, adică adăugați apă la interior și aceasta se va evapora pentru o curățare mai ușoară a pereților. Programele sale sunt de ajuns pentru ce veți găti: grill, gătire asistată cu ventilator, încălzire inferioară, încălzire cu ventilație, gătire 3D, gătire convențională.

Te-ar mai putea interesa