Arctic AM66S, aragaz ieftin

Arctic AM66S e un aparat electrocasnic care nu doar arată bine, ci se comportă ireproșabil, iar prețul e unul incredibil de mic. Este modelul perfect pentru cineva în căutarea unui aragaz clasic pe gaz care se poate utiliza fără prea mult stres.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv care nu beneficiază de aprindere electrică. În esență acest lucru e unul bun pentru că astfel nu mai e nevoie să conectați aparatul și la curent, iar aprinderea electrică nu e un proces automat… la majoritatea aragazurilor.
Din imaginea alăturată vă puteți face mai bine o părere despre cum arată modelul de față.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Pe partea de specificații acest model e unul cu 4 arzătoare alimentate de la gaz, iar lățimea e una de 60 centimetri care o să vă ajute să amplasați aparatul fără probleme acolo unde doriți.
Modelul de față e unul mai special deoarece are caracterstica Safety plus și un dispozitiv pentru regalarea presiunii gazului. Safety plus e o caracteristică de siguranță care va întrerupe alimentarea cu gaz atunci când flacăra se stinge.
Știm cu toții că presiunea gazului nu e întotdeauna aceeași, iar cu acest model o să beneficiați de o presiune bună datorită regulatorului de presiune cu care e dotat. Acest regulator nu doar asigură o presiune bună, ci ajută și la reducerea consumului de gaz.

Modelul acesta e unul foarte apreciat datorită costuui mic de achiziție și a ușurinței în utilizare. Multă lume se orientează înspre modele cu aprindere de tip electrică însă pentru a beneficia de această caracteristică trebuie conectat aragazul respectiv la curent, iar în timp ce dați drumul la gaz trebuie apăsat butonul de aprindere. Deci, pentru unii e complicat acest procedeu și probabil că sunt mai câștigați cu un model precum acesta.

Deci, dacă te interesează un aragaz clasic și ieftin atunci modelul de față ar fi o soluție excelentă pentru tine. Brandul e unul românesc la origine, însă acum e deținut de o firmă turcească care deține chiar și Beko.

Te-ar mai putea interesa