Arctic AM5512S, aragaz cu aprindere electrică

Aragazul Arctic AM5512S e o alegere bună dacă vreți neapărat acel sertar inferior dar și aprindere electrică. Din păcate nu are grill sau rotisor, dar și așa grill-ul cred că era mai util pentru fripturi sau alte mâncăruri care necesită o temperatură mai mare și o gătire rapidă. Chiar dacă nu are grill, puteți face o mulțime de mâncăruri preferate chiar și cu conținut de carne deoarece diferența de randament nu e foarte mare. Nu prezintă multe caracteristici speciale deoarece e un aragaz accesibil și deci se adresează oricui. Alternative mai scumpe și cu mai multe dotări veți găsi destule chiar și cu cuptor electric. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă că arată ca și predecesoarele, iar finisajele sunt majoritatea pe alb, doar ușa e pe negru cu mâner alb.

Aparatul
Aparatul

Specificații tehnice

Capacitatea cuptorului e suficientă și e evidentă din dimensiunile sale – 50 cu 50 cm. Observ că are o adâncime de numai 50 cm, astfel nu va sta în cale și se va potrivi perfect într-o bucătărie mai mică. Atât cuptorul cât și plita oferă aprindere electrică și siguranță. Aprinderea electrică vă va ușura munca în bucătărie, iar siguranța va întrerupe gazul dacă se stinge flacăra. Deasemenea, e însoțit de un cablu de alimentare care nu e foarte lung (e bine să aveți o priză în apropiere). Plita vine cu arzătoarele obișnuite adică mic, normale și mare. Acesta e dotată cu un capac metalic, iar la modelele mai scumpe e chiar și din sticlă.

Sertarul inferior e același ca la alte modele, adică are aceeași întrebuințare. Dimensiunile sale diferă și în funcție de cele ale aragazului. Față de ce am spus anterior, mai trebuie precizat că are o înălțime de doar 80 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv, arată bine, spațiu de depozitare pentru vase ori tacâmuri, plita oferă un randament bun, ușor de folosit și fiabilitate.

Minusuri: lipsă grill.

Concluzie

Acest Arctic AM5512S e o recomandare pentru cei care vor să schimba vechiul aragaz și nu prea se pricep în a alege modelul potrivit. Îl consider la fel de eficient chiar și fără grill sau rotisor, deoarece mulți nici nu le folosesc deoarece nu gătesc foarte mult. Trebuie să alegeți și o hotă pe măsură, iar una incorporabilă și telescopică pare o alegere corectă.

Te-ar mai putea interesa