Arctic AM5512DTTL

Arctic AM5512DTTL e un aragaz nou care are un preț mic și multiple caracteristici utile cum ar fi aprinderea electrică, rotisorul și grill-ul. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu mi se pare deloc mare în condițiile menționate anterior. O alternativă similară e Zanussi ZCG55HGW care are un preț similar.

Poze

Se poate vedea că e un model de culoare albă, iar capacul său e unul metalic. Panoul de comandă e unul bine definit cu butoane mari și inscripționat așa încât să nu le încurci. Cele patru arzătoare sunt alimentate pe gaz, iar aprinderea acestora se realizează electric. Se poate observa că dispune și de iluminare interioară ceea ce e foarte util pentru a vedea dacă prăjitura e coaptă.

Aragazul

Specificaţii tehnice

Electrocasnicul AM5512DTTL are niște caracteristici impresionante cum ar fi aprinderea electrică, rotisorul și grill-ul. E un model pe gaz și de aceea beneficiază de aprindere electrică. Normal că vine cu accesorii cum ar fi o tavă, iar în partea inferioară e și un sertar pentru vase. Caracteristicile de rotisor și grill din cuptor vor fi utile atunci când afară nu se poate face focul pentru a face un grătar.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e ridicată deoarece are o garanție de maxim 4 ani, iar întreținerea nu e deloc costisitoare; raportul dintre preț și calitate e foarte bun și de aceea cred că o să vă permiteți să-i extindeți garanția la mai mult; vine cu multiple accesorii și caracteristici, iar rotisorul nu prea e întâlnit la aragazurile ieftine; lățimea fiind de 50 centimetri o hotă o să poată fi amplasată foarte bine deasupra.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă îți amenajezi o bucătărie pe bani puțini atunci acest aragaz ar fi recomandarea mea deoarece e ieftin și bun. Utilizarea sa nu e deloc complicată în condițiile în care are un panou simplu. În opinia mea, chiar și persoanele care n-au mai folosit până acum un aragaz cu aprindere electrică vor putea să-l folosească, iar această caracteristică e foarte utilă în condițiile în care nu mai ai nevoie de chibrite ori o brichetă pentru a aprinde vreunul din ochiurile aragazului.

Te-ar mai putea interesa