Arctic AM 6612DTTL

Arctic vine cu un alt electrocasnic incredibil de fiabil – aragazul Arctic AM 6612DTTL. Acesta vine ca o variantă similară lui AG 6612DTTLX, doar că e alb şi ceva mai ieftin având un preţ de sub 1000 lei. Nu e un aragaz premium, dar este exact ceea ce ai nevoie dacă eşti în căutarea celui mai bun sau ieftin aragaz.

La fel ca restul aragazurilor moderne, acest e dotat cu 4 arzătoare, grill, rotisor, timer, aprindere electrică şi e pe alb. Preţul e unul incredibil de mic pentru ce poate şi astfel AM 6612DTTL vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Ziceam că e un electrocasnic fiabil şi asta deoarece are 3 ani garanţie, iar la anumite magazine există chiar varianta extinderii acesteia până la 5 ani cu vreo 120 lei în plus. (Ca o paranteză pot spune că un anumit magazin online oferă şi o tigaie Tefal drept cadou pentru cei care achiziţionează acest model. S-ar putea ca promoţia să fie valabilă doar în luna decembrie şi să nu mai fie valabilă când citiţi aceste rânduri.)

Alături e o imagine oficială cu acest produs de calitate superioară.

Arctic AM 6612DTTL
Aşa arată

Arctic AM 6612DTTL vine cu dotări standard cum ar fi cele patru arzătoare, iar în cuptor există un grill şi rotisor. Foarte bine e că aprinderea se realizează electric şi astfel nu aveţi nevoie de chibrit ori brichetă pentru a aprinde un ochi.

Un alt lucru bun e că aveţi lumină în cuptor, în sensul că acesta e iluminat. Astfel nu o să fiţi nevoită să aprindeţi becul în bucătărie sau să folosiţi o lanternă pentru a vedea dacă prăjitura e coaptă sau nu.

Pro: arată bine, vine cu dotări multe (standard), are timer şi siguranţă la cuptor, iar preţul de achiziţie nu e unul mare, ci acceptabil.
Contra: era interesant dacă venea pe alte culori (de exemplu pe gri) pentru a ieşi din monotonia asta de culori.

Arctic AM 6612DTTL e un electrocasnic de la un producător autohton foarte apreciat şi pe mine m-a convins să-l achiziţionez datorită preţului, dotărilor şi trebuie spus că şi brandul a are o mare influenţă. (Arctic e recunoscut încă dinainte de anii ’90 pentru electrocasnicele sale foarte bune şi rezistente, iar frigiderele din acei ani încă mai funcţionează pe la bunici prin bucătării. Deci, chiar sunt produse de îndelungă folosinţă.)

Te-ar mai putea interesa