Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic ALD5200A++, mașină de spălat ieftină

Mașina de spălat Arctic ALD5200A++ e una destul de bună și eficientă. Se poate observa că designul e ceva mai diferit, în sensul că e mai plăcut. Ca și dotări speciale are: eco dose, aqua safe, eco wash, child lock, sistem electronic de control al balansului și design S-shape. Multe dintre acestea pot fi găsite pe multe mașini noi, însă cele mult mai vechi nu oferă o eficiență așa de bună (în special la capitolul consumul). Nu e singura mașină din această seri iar din numele său reiese capacitate de spălare dar și centrifugarea. Un model puțin mai ieftin e cel cu 1000 RPM iar numele e destul de apropiat de cel al acestei mașini.

Dacă nu vi se pare prea scumpă și e suficient de performantă, nu văd de ce nu o luați pe acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aparatul

Aparatul

Încărcarea mașinii e de maxim 5 kg și de aceea a și primit clasa A. Chiar dacă există mașini care pot spăla cel mult 9 kg, dimensiunile sunt ceva mai mari (adâncime de 50-60 cm). La centrifugare are 1200 RPM, deci rufele vor fi stoarse destul de bine. Clasa A++ de eficiență energetică evidențiază consumul redus al acestui aparat.

Are 11 programe de spălare iar multe le știți de la alte mașini, puteți ajuta unii parametrii pentru a obține rezultate mai bune. Pe partea de funcții și siguranță are: sistem de reglare automată a consumului de apă, sistem siguranță împotriva copiilor, ecran care afișează etapa programului, amânare pornire etc. Acestea sunt o parte din acele tehnologii care le-am menționat sus. Dimensiunile sale sunt cele standard iar adâncimea e de 47 cm, deci nu e mașină îngustă sau Slim.

Plusuri: toate acele dotări speciale, performanțele, consumul redus, panoul de control, nu ocupă mult spațiu și destule programe de spălare.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic ALD5200A++ e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase dar care are alternative (cu adâncime de 40-45 cm). Cele cu încărcare superioare ocupă și ele puțin spațiu dar forma e diferită, are lățime de 45-50 cm, iar adâncimea lor e de 60 cm (performanțele sunt reduse și nu pot spăla, în general, mai mult de 5.5-6 kg).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu