Arctic ALD5000A++, mașină spălat rufe 5kg

Cei de la Arctic fac electrocasnice decente, iar Arctic ALD5000A++ e un aparat cu o cuvă de 5 kilograme și cu clasa A++ de eficiență energetică. E un model nu prea mare care te va ajuta să speli eficient diferite haine, iar consumul de resurse e unul mic grație Aqua Safe (ceva similar Fuzzy Logic).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avem la dispoziție un aparat cu o fiabilitate crescută de la un brand autohton. Dacă nu știați, Arctic e deținut acum de niște turci, aceeași care dețin și Beko. Beko fiind un brand premium comercializat la nivel european, iar Arctic doar la nivel de Balcani.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații mașina ALD5000A++ se poate lăuda cu volumul de 5 kilograme, clase de eficiență foarte bune (A și peste), un nivel de zgomot deloc mare și cu un aspect ergonomic. Materialele din care e realizat aparatul sunt la fel de calitative precum la oricare alt model deoarece cuva e din polipropilenă, iar tamburul e din oțel inoxidabil.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul nu prea mare, că are consum mic de resurse și că are o garanție îndelungată. Nu trebuie neglijat nici economia de resurse care o faci cu acest aparat deoarece consumă puțin curent și puțină apă. Consumul mic de apă e datorat faptului că are implementată tehnologia Aqua Safe – o tehnologie care te ajută să faci economii prin faptul că aparatul folosește cantitatea optimă de apă la fiecare spălare.
Normal că nu e un aparat perfect deoarece volumul cuvei nu e deloc mare, ci cam mic. Oricum, dacă aveți o familie mică atunci acest lucru nu vă va afecta negativ.

În rest pot spune despre aparatul acesta că e unul foarte eficient din toate punctele de vedere și chiar dacă nu are Eco Bubble e un aparat bun. Oarecum vine cu ceva similar Eco Bubble, adică cu Eco Wash. Această opțiune e una de spălare cu apă rece, iar tu faci economii de până la 80%… economii legate de energie.

Te-ar mai putea interesa