Arctic AK60406NFMT++, model No Frost de 203 cm

Arctic AK60406NFMT++ e un frigorific de top cu un volum net de 362 litri şi No Frost Full (la frigider cât şi la congelator). Un lucru cu care se evidenţiază, pe lângă multe altele, e posibilitatea incorporării. mai exact e una aparat semi-incorporabil.

Acest aparat e unul de top care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar în timpul utilizării o să vă recuperaţi banii prin facturi mici la curent.
Din poza de alături se poate vedea că acest model arată formidabil având un design metalic (metal look cum zice producătorul).


Păreri pro şi contra

Electrocasnicul Arctic AK60406NFMT++ vine cu Full No Frost, adică cu distribuirea aerului rece fără producere de gheaţă, iar în felul acesta este eliminată necesitatea dezgheţării ori decongelării.
Aerul rece e distribuit pe mai multe căi, acest procedeu e numit Air Flow Dual Tech. La alte branduri e numit Multiflow sau altcumva. Pentru distribuirea aerului rece în mod cât mai uniform acest model are şi ventilator, iar acesta ajută şi la menţinerea temperaturii cât mai constantă.
O facilitate pe care o veţi aprecia la acest model e cea de uşi reversibile. Acest lucru presupune că puteţi monta uşile pentru deschidere spre stânga ori dreapta.
Pe lângă volumul net de 362 litri impresionant e şi faptul că are o autonomie de funcţionare fără curent de 33 ore. În acest timp alimentele nu se vor altera.
Cred că sunteţi interesaţi şi de dimensiunile aparatului, acestea fiind 60x67x203 LxAxÎ cm. iar greutatea e ceva cam mare de 78 kilograme aşa încât la montarea lui să fie nevoie de minim 2 persoane.

Modelul de faţă e unul care se adresează persoanelor interesate de un aparat fiabil şi cu o mulţime de facilităţi utile. Garanţia standard a produsului e una de 2 ani şi poate fi extinsă la mai mult… dacă doriţi acest lucru.
pe partea de siguranţă acest model e dotat cu sistem de avertizare sonoră atunci când uitaţi uşa deschisă.
Brandul Arctic e unul românesc, acum fiind deţinut de turcii care deţin şi Beko, iar de aceea vedem multe funcţii similare pe aparatele Arctic şi Beko.

Te-ar mai putea interesa