Arctic AK60406NF+++, model No Frost cu eficienţă A++

Combina frigorifică Arctic AK60406NF+++ e una modernă cu un volum de 362 litri şi eficienţă energetică deosebită. Se adresează celora interesaţi de ceva aspectiv şi care poate să ţină la rece o cantitate mare de alimente.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », şi pe aceşti bani primim un aparat care vine cu uşi reversibile şi o autonomie de funcţionare fără curent destul de mare. Puteţi observa din imaginea de alături că e un aparat de culoare albă cu un design minimal.


Păreri pro şi contra

Combina are un design care o face semi incorporabilă, iar uşa are deschidere la 90 grade. Incorporabilitatea e o facilitate ok, chiar dacă nu e una de tip complet întrucât se va integra perfect în bucătăria dvs.
Nu va trebui să vă bateţi capul că dezgheţarea sau decongelarea întrucât are Full No Frost, lucru care presupune că răcirea se realizează fără producere de gheaţă. Răcirea e una bazată pe curenţi de aer care vin din mai multe părţi, lucru denumit Air Flow Dual Tech.
Pentru comoditate în amplasare uşile sunt unele reversibile, adică aparatul poate fi montat oriunde doriţi, iar uşile se pot pune pe partea dorită.
Arctic AK60406NF+++ are o eficienţă energetică deosebită datorită faptului că are un consum anual de 282 kWh. Acestui consum îi corespunde eficienţa A++.
Nu este un aparat gălăgios deoarece vorbim despre un nivel de zgomot ok de 40 decibeli.
Rafturile aparatului sunt unele din sticlă, însă e o sticlă foarte dură care poate susţine chiar şi 25 de kilograme per raft.

Aparatul e faţă e unul foarte bun pentru cei interesaţi de ceva calitativ şi care să nu consume prea mult curent. Capacitate sa e una foarte bună întrucât are 362 litri, iar în opinia mea e mai mult decât suficient pentru oricine.
Producătorul sau mai bine spus numele Arctic e unul originar românesc prezent pe piaţă din anii 60. Produsele sale sunt unele foarte fiabile, iar în prezent sunt deţinuţi de turcii care deţin Beko. Din această cauză multe tehnologii sunt împrumutate unul de la altul.

Te-ar mai putea interesa