Arctic AK60406M40NFMT, combină clasa A++ cu Full No Frost

Arctic AK60406M40NFMT este o combină frigorifică modernă cu clasa A++ de eficienţă energetică şi Full No Frost. Datorită No Frost răciea şi congelarea au loc fără a produce gheaţă aşa încât întreţinerea să fie cât mai uşoară.
Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu capacitate de 362 litri şi clasa A++ de eficienţă energetică. Consumul anual de curent e de 282 kWh şi are o autonomie fără curent de 33 ore.

Păreri pro şi contra

Combina Arctic AK60406M40NFMT e una cu nişte dimensiuni bune de 60x67x203 lxaxî cm, iar greutatea e de 76kg.
Pe lângă caracteristica Full No Frost are şi Air Flow Dual Tech care presupune răcire independentă pentru fiecare compartiment. Air Flow Dual Tech are avantajul că împiedică amestecarea mirosurilor şi că temperatura e distribuită uniform.
Designul e unul plăcut întrucât aparatul face parte din gama EFI Line care presupune că aparatul e semi-incorporabil. Nu ştiu dacă se poate vedea din imaginea de mai sus, dar aparatul e unul cu uşi reversibile, adică puteţi regla deschiderea înspre stânga ori dreapta.
Dacă vreţi să ştiţi nivelul de zgomot atunci trebuie menţionat că acesta e de 38 dB, adică puţin mai mic decât în cazul altor frigorifice similare.
Aparatul este echipat cu sisteme de siguranţă, mai exact cu avertizare în cazul în care uitaţi uşa deschisă. Acest lucru poartă numele de Eco Buzz şi este o avertizare sonoră care se activează după ce uşa stă deschisă mai mult de 1 minut.
Pentru controlarea temperaturii acest aparat este echipat cu termostat care e amplasat în partea superioară a compartimentului frigider.
Per ansamblu acest model se adresează persoanelor interesat de ceva aspectiv şi funcţional.
Brandul Arctic e unul turc care produce şi aparatele Beko. De aceea multe caracteristici sunt împrumutate de pe un brand pe altul. Singura diferenţă dintre aceste două nume e că Arctic e comercializat în România, iar Beko la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa