Arctic AK60406E40NFW, combină Full No Frost din gama EFI Line

Arctic AK60406E40NFW e o combină frigorifică modernă pentru persoanele interesate în a face economii de curent. Aparatul e unul semi-incorporabil deoarece are uşă care se deschide la 90 grade. Referitor la uşi trebuie adăugat că acestea sunt reversibile, adică se pot deschide înspre ce parte doriţi.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat cu Full No Frost (No Frost la frigider şi congelator) şi Air Flow Dual Tech (distribuire uniformă a temperaturii şi umidităţii în cele două compartimente).
Din imagine se poate vedea că e un aparat de culoare albă care are un ecran pe uşa frigiderului. Acesta permite setarea rapidă a temperaturii compartimentelor.


Păreri pro şi contra

Combina Arctic AK60406E40NFW e una deloc gălăgioasă deoarece nivelul de zgomot e de 38 decibeli. E un nivel mediu pentru un frigorific din această categorie.
Volumul net e unul de 362 litri împărţit în 253 ai frigiderului şi 109 ai congelatorului. Frigiderul are 3 rafturi şi tot atâtea rafuri pe uşă. Congelatorul are 3 compartimente cu capacitate de îngheţ de 6kg la 24 ore.
Dimensiunile aparatului sunt de 60x67x203 lxaxî cm, iar greutatea e de 76kg.
Pentru ca legumele şi fructele să rămână mai mult timp proaspete acest model vine cu Blue Tech. E furnizată lumină albastră care păstrează efectul de fotosinteză.
Consumul energetic e minimal întrucât are clasa A++ cu un consum anual de 282 kWh. În cazul în care se întrerupe curentul pentru o perioadă mai lungă de timp trebuie ştiut că acest model vine cu autonomie de funcţionare fără curent de 33 ore.

Per ansamblu acest electrocasnic e perfect pentru persoanele care vor să pună la păstrat o cantitate mare de alimente. Nu trebuie trecut cu vederea nici faptul că are un consum mic de curent şi că are un aspect plăcut… chiar modern.

Te-ar mai putea interesa