Arctic AK60400NF+, combină de 201cm clasa A+

Arctic AK60400NF+ e un model de combină frigorifică apărută recent pe piață și care se evidențiază cu clasa A+, No Frost, Air Flow Dual Tech și garanție de 5 ani.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care se prezintă bine din punct de vedere al caracteristicilor. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model, adică se poate observa că are mânere integrate și un design foarte simplist.


Caracteristici

Modelul AK60400NF+ e unul Full No Frost, adică are No Frost la frigider cât și la congelator. În acest fel aimentele vor fi răcite fără a se forma gheață în cele două compartimente.
Are ceva similar Multiflow, adică Air Flow Dual Tech care presupune că aerul se răcește pe baza mai multor curenți multidirecționali. În acest fel temperatura și umiditatea sunt distribuite uniform. La distribuirea uniformă a aerului rece contribuie și ventilatorul, iar cu ajutorul acestuia temperatura e menținută constantă.
Consumul energetic e unul destul de mic întrucât consumă 351 kWh pe an, iar datorită acestui lucru are clasa A+.
Compartimentul frigiderului e unul mare de 257 litri (net), iar congelatorul are 99 litri. Partea de frigider e una cu 3 rafturi, compartiment de legume și 4 suporturi la ușă.
Congelatorul e unul cu 3 compartimente care au o capacitate de congelare de 5 kg la 24 de ore.
La obținerea unui consum energetic scăzut contribuie și iluminarea LED a interiorului care ajută la un consum energetic de 7 ori mai mic comparativ cu iluminarea normală. De asemenea și căldura degajată de LED e mai mică.

Avantaje

Modelul acesta are un cost de achiziție destul de mic pentru facilitățile oferite, adică No Frost, Air Flow Dual Tech și consumul mic de energie electrică.
Până în februarie 2018 beneficiezi de garanție 5 ani. Asta fiind cu 2 ani mai mult decât au produsele Arctic.

Concluzie

De final trebuie să spun că acest model se adresează celora interesați să pună la păstrare o cantitate mare de alimente. Aparatul acesta suportă un volum de 356 litri și are o înălțime de 201 centimetri.

Te-ar mai putea interesa