Arctic AK60400NF-RO+, combină pentru români adevărați

Anul 2017 vine cu Arctic AK60400NF-RO+ care-i o combină de top adresată celora pasionați de tradițiile românești. Asta deoarece pe uși sunt modele tradiționale românești.
Pe partea tehnică acest frigorific e unul la nivelul anului 2017, având integrate cele mai utile funcții. Pentru mine cel mai mult contează că are No Frost și garnitură anti-bacteriană.

Combina aceasta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care se integrează perfect în orice gospodărie. Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model.


Avantaje

AK60400NF-RO+ vine cu o garanție standard de 2 ani, dar poate fi extinsă la 4. Iar, dacă vă înregistrați aparatul puteți beneficia de garanție 5 ani.
Alimentele rămân proaspete mai mult timp și nu se produce gheață deoarece vine cu No Frost și Air Flow Dual Tech. A doua tehnologie face ca temperatura și umiditatea să se distribuie uniform. În acest fel nu se amestecă mirosurile între cele două compartimente.
Pe partea de siguranță vine cu multiple dotări printre care aș menționa Safety Glass (sticlă care poate ține și 25 kg), garnitura antibacteriană (care protejează frigiderul împotriva mucegaiului și bacteriilor) și materiale care nu sunt inflamabile.
De aici poți vedea că nu are dimensiuni prea mari. În acest fel aparatul o să încapă numai bine acolo unde dorești.
Fiind dotat cu Full No Frost înseamnă că în cele două compartimente nu se produce gheață, iar din această cauză întreținerea e mai ușoară.
Vine cu ventilator care ajută la o distribuire uniformă în compartimentul răcitorului. Modelele scumpe au Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi, iar acest model are această alternativă.

Concluzii

Pentru cei interesați de o combină deosebită ca aspect și funcționalitate recomand Arctic AK60400NF-RO+.
În care vă interesează o alternativă fără acele inscripții tradiționale atunci vă recomand acest model întrucât are aproximativ aceleași caracteristici.
Nu știu dacă are rost să vă dau detalii legate de brandul Arctic întrucât cred că toată lumea știe că e unul românesc. Acum e deținut de aceeași care dețin și Beko.

Te-ar mai putea interesa