Arctic AK60386NFMT++, combină semi incorporabilă No Frost

Arctic AK60386NFMT++ este o combină frigorifică modernă cu Full No Frost şi Air Flow Dual Tech. Având aceste două tehnologii putem spune că e vorba despre un aparat premium.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu clasa A++ de eficienţă energetică (consumul energetic e de 298 kWh pe an).
Probabil că din poza de alături puteţi vedea că aspectul e unul plăcut, cei de la Arctic numindu-l Metal look.


Păreri pro şi contra

Combina frigo Arctic AK60386NFMT++ e una modernă de 386 litri cu dimensiuni ok de 60x67x203 lxaxî cm. Greutatea acestuia e de 78 kg.
Aparatul face parte din gama EFI Line care se evidenţiază prin design semi-incorporabil, eficienţă energetică sporită şi deschiderea uşilor la 90 grade. E acelaşi lucru cu Kitchen Fit de la Beko.
Vine cu funcţie vacanţă care presupune că va fi un consum energetic minim atunci când nu deschideţi uşa pentru timp îndelungat.
Partea de frigider are compartiment pentru fructe şi legume numit Garden Fresh care presupune că le va menţine proaspete pentru timp îndelungat.
Răcirea e pe bază de curenţi de aer multidirecţionali pentru fiecare compartiment. Tehnologia e numită Air Flow Dual Tech.
Vine şi cu răcire care nu produce gheaţă, acest lucru fiind numit No Frost. Iar, datorită faptului că nu se produce gheaţă în congelator şi nici în frigider e numit Full No Frost.
Precum alte electrocasnice şi acesta e unul fiabil, dovadă e garanţia de 5 ani. Aceasta e o promoţie, iar pentru a beneficia de ea trebuie să parcurgeţi nişte paşi.
Nivelul de zgomot e unul normal de 40 decibeli, iar din această cauză nu veţi fi deranjaţi atunci când doriţi să vă odihniţi.

În opinia mea acest aparat e un best buy şi venind de la un brad consacrat avem garanţia calităţii.
Ce nu am menţionat e faptul că aparatul deţine funcţia de uşi reversibile. Acest lucru înseamnă că aparatul poate avea uşile montate pe stânga ori dreapta în funcţie de cum vă convine să fie deschiderea.

Te-ar mai putea interesa