Arctic AK60386M40NFMT, combină cu metal look

Arctic AK60386M40NFMT e un aparat electrocasnic de tipul combină frigorifică având un volum net de 258 litri şi clasa A++ de eficienţă energetică.
E dotat cu Full No Frost, adică No Frost pentru partea de frigider şi cea de congelator. De asemenea are Air Flow Dual Tech aşa încât fiecare compartiment frigorific să aibă temperatură şi umiditate uniforme.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern dpdv aspectiv şi funcţional. Din poza de alături se poate vedea că e de culoare gri, producătorul zicând că e vorba despre culoarea metal look.


Păreri pro şi contra

Spre deosebire de alte modele acesta e unul semi-incorporabil adică ajută la o eficientizare a spaţiului din bucătărie. Face parte din gama EFI Line care se remarcă prin caracterisitca menţionată mai sus, posibilitatea deschiderii uşii la 90 grade şi eficienţa energetică A++.
Precum alte electrocasnice moderne şi aceasta are uşi reversibile, adică cărora le poate fi schimbat sensul. Deschiderea standard e înspre dreapta.
Nu o să vă deranjeze atunci când doriţi să vă odihniţi deoarece aparatul are un nivel de zgomot de 39 decibeli.
Referitor la consumul energetic trebuie spus că e de 298 kWh. În cazul în care se întrerupe curentul acest model are o autonomie de funcţionare fără curent de 33 ore.
Compartimentarea e una bine realizată, iar pentru a putea pune sticle mari aveţi raft pe uşă numit XXL Bottle.

Aparatul acesta vine să înlocuiască modelul AK60386NFMT++ fiind identică dpdv al designului şi funcţionalităţii.
În concluzie acest model e unul de la un brand românesc care vine la un cost accesibil şi cu multă tehnologie utilă care ajută la consum redus de resurse şi posibilitatea păstrării alimentelor cât mai mult timp ca proaspete.
Garanţia standard e de 2 ani putând fi extinsă la mai mult prin servicii de extindere a garanţiei.

Te-ar mai putea interesa