Arctic AK60366NF++, frigorific de 186 centimetri cu clasa A++

Arctic AK60366NF++ e un aparat modern din gama EFI Line. Acest lucru presupune eficienţă energetică A++, un design nou semi-incorporabil şi posibilitatea deschiderii uşii la unghi de 90 de grade.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim o combină frigo cu No Frost (Full, adică la congelator şi frigider) şi care arată bine… printre multe altele.
Probabil că nu se vede din poză, dar acest aparat are caracteristica „uşi reversibile” care presupune că uşile pot fi reglate să se deschidă pe ce parte doriţi (deschiderea standard fiind înspre dreapta).


Păreri pro şi contra

Combina Arctic AK60366NF++ are un volum net de 324 litri care e împărţit în 109 ai congelatorului şi 215 ai frigiderului.
Ambele compartimente (frigider şi congelator) au dezgheţare automată datorită No Frost.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok deoarece vorbim despre 60x67x18 cm lxaxî. Şi greutatea e una de 72 kg, motiv pentru care vor fi nevoie de 2 persoane pentru mutarea aparatului.
Vine cu caracteristica Air Flow Dual Tech care împiedică schimbarea mirosului dintre cele două compartimente. Acest lucru e realizat printr-o distribuire uniformă a temperaturii şi umidităţii.
Fiabilitatea produsului e una foarte bună prin faptul că producătorul oferă o garanţie de 5 ani, dar trebuie ştiut că pentru a beneficia de aceasta trebuie parcurşi nişte paşi.
Consumul de curent e unul de 270 kWh pe an, iar din acest motiv eficienţa energetică e A++. Producătorul menţionează o autonomie de 33 ore de funcţionare fără curent.

Aparatul acesta se adresează persoanelor interesate de ceva rezistent, cu capacitate mare, care să nu ocupe mult loc şi care să consume puţin curent. Înlocuirea frigiderului vechi cu acest aparat ajută la economisirea unor bani pe partea de curent, iar în acest fel o să vă recuperaţi investiţia rapid.
Modelele noi de frigorifice şi aparate electrocasnice au motoare (compresor în cazul frigorificelor) cu inverter aşa încât răcirea se realizează în funcţie de necesar şi se economiseşte electricitate.
Despre Arctic ca brand trebuie spus că e unul fost românesc care comercializează produse de calitate.

Te-ar mai putea interesa