Arctic AK60365NFMT+, combină frigo clasa A+ de 185cm înălțime

Arctic AK60365NFMT+ e un aparat frigorific clasa A+ cu o înălțime de 185 centimetri și de culoare argintie.
Aparatul e cu 24 procente mai eficient decât unul clasa A, iar în acest fel ne recuperăm în timp banii dați pe aparat.
E un model premium întrucât are Full No Frost, acest lucru respunând că aparatul nu produce gheață (în frigider și congelator).

Modelul acesta de la Arctic are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și tehnic. Din imaginea de alături poți vedea că aparatul e unul foarte simplu ca aspect, iar acest lucru va face să poată fi integrat mai bine în orice bucătărie.


Specificații

Vine cu o mulțime de caracteristici utile, cel mai importante fiind volumul de 316 litri, clasa A+ și înălțimea de 185,3 cm. Volumul mare facilitează stocarea unei cantități mari de alimente. Clasa A+ a aparatului presupune un consum anual de 336 kWh care e unul destul de mic și care vă va ajuta să recuperați banii (dați pe el) pe timpul utilizării sale. Înălțimea fiind nu prea mare, adică de 185,3 centimetri înseamnă că o să puteți amplasa aparatul acolo unde doriți.
Are ceva similar Multiflow numit Air Flow Dual Tech care presupune că răcirea se realizează pe baza de curenți de aer multidirecționali. Avantajul acestei funcții/tehnologii e că temperatura și umiditatea e distribuită uniform.
E dotat cu ventilator care asigură o distribuire uniformă a temperaturii.
Are uși reversibile, acest lucru însemnând că frigorificul poate fi amplasat unde doriți, iar ușa se va deschide bine.
Aparatul beneficiază de un congelator încăpător cu o capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 de ore. Vine cu 3 compartimente care beneficiază de o dezghețare automată.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, consumul redus de curent (clasa A+) și compartimentarea bine realizată. Nu trebuie să uităm nici de No Frost care e la ambele compartimente și ne asigură o răcire perfectă cu o întreținere zero (nu trebuie dezghețat).

Concluzii

Dacă sunteți interesat de un aparat care să țină la păstrat o cantitate mare de alimente atunci vă recomand acest model Arctic AK60365NFMT+. Are aceeași fiabilitate cu care suntem obișnuiți de la aparatura Arctic, iar garanția standard e de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa