Arctic AK60365NF+, combină clasa A+ de 316l

Combina frigorifica Arctic AK60365NF+ e una cu un volum mare de 316 litri și o înălțime de 185,3 cm. Având clasa energetică A+ înseamnă că frigorificul oferă un consum mic de energie și e cu 24% mai economic decât modele clasa A.
Din start trebuie să vă spun că aparatul e unul premium care se adresează celora interesați de un model la zi cu facilitățile. Facilități care le voi descrie mai jos.

Modelul AK60365NF+ vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine, ci și unul care e foarte fiabil. Acest ultim lucru e susținut de garanția de 3 ani.


Facilități

Modelul are sistem de răcire Full No Frost, lucru care presupune că nu se produce gheață în frigider și congelator. Astfel, nu mai e necesară dezghețarea sau decongelarea.
Tehnologia de răcire utilizată e Air Flow Dual Tech. Acest lucru presupune că aparatul răcește cu curenți multidirecționali. E o variantă de Multiflow.
Pe ușă se pot pune sticle mari deoarece are caracteristica XXL Bottle.

Avantaje

Costul de achiziție nu e deloc mare, arată bine, e dotat cu uși reversibile, vine la pachet cu No Frost și aerul e distribuit uniform.
Una dintre cele mai importante cerințe din partea clienților e No Frost întrucât te scapă de grija dezghețării.
Economia de curent se realizează prin faptul că aparatul are termostat reglabil așa încât temperatura interioară e ajustată în funcție de cea ambientală (din exterior).
Are uși reversibile, iar acest lucru presupune că aparatul poate fi montat lângă orice perete întrucât ușile pot fi reglate să se deschidă în altă parte.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat care să vine că o fiabilitate bună și cu multe funcții utile atunci modelul Arctic AK60365NF+ ar fi recomandarea mea.
Garanția standard a produsului e de 3 ani, dar poate fi extinsă la 5 ani. Acest lucru ne spune că brandul Arctic încă e la înălțime.
Despre acest brand trebuie spus că e în aceeași familie precum Beko, cu diferența că al doilea e comercializat pe întreg continentul.

Lasă un comentariu