Arctic AK60360MT+, combină clasa A+ pe argintiu

Arctic AK60360MT+ este o combină frigorifică de 201 cm înălțime și cu un volum (net) de 334 litri. Are la pachet mulțime de facilități utile printre care se numără ușile reversibile, dezghețarea automată a frigiderului, nivelul de zgomot redus și altele.
Datorită aspectului său cred că o să se integreze perfect în orice gospodărie. Mai exact prin aspect vreau să spun că are culoarea metal look cu mânere incorporate. Acest lucru face ca aparatul să arate extraordinar în orice tip de bucătărie (că e clasică sau modernă).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care păstrează în condiții optime orice aliment.


Specificații

Modelul AK60360MT e unul dotat cu o capacitate de 334 litri din care frigiderul are 244 litri, iar congelatorul are 90. Frigiderul are 4 rafturi, compartiment de fructe și 5 suporturi la ușă. Iar, congelatorul are 3 compartimente.
Consumul energetic e de 281 kWh pe an, iar din această cauză aparatul are clasa A+ de eficiență energetică.

Avantaje

Modelul de față vine cu o garanție de 3 ani (standard) care poate fi mărită la 5 prin înregistrarea produsului în promoție. O garanție îndelungată ne demonstrează că aparatul e unul cu o fiabilitatea excelentă.
Vine cu o compartimentare realizată bine, mai exact avem multe rafturi, compartimente și spații pe uși. De exemplu, are XXL Bottle care presupune că aparatul are raft la ușă pentru sticle mari.
Ușile pot fi reglate să se deschidă în ce direcție doriți. Acest lucru fiind posibil prin intermediul caracteristicii de uși reversibile. Reglarea se realizează la instalarea aparatului întrucât mai târziu va fi mai greu.
Capacitatea de congelare la 24 de ore e una bună de 5kg, iar din această cauză alimentele vor sta mai mult proaspete (în special carnea, legumele și alte alimente care au nevoie de congelare rapidă).

Verdict

Dacă sunteți interesați de un aparat încăpător și care să vină cu o mulțime de funcții utile atunci modelul Arctic AK60360MT+ ar fi recomandarea mea.
Cred că știți că brandul Arctic e unul românesc și că produsele sale sunt unele de o calitate excepțională.

Te-ar mai putea interesa