Arctic AK60355NFEMT+, combină frigorifică cu display LCD

Combina frigorifică Arctic AK60355NFEMT+ e dotată cu un display LCD deoarece e prezent un panou de control electronic, cu care puteți regla mai ușor temperatura de la interior. Arată bine chiar și pe argintiu iar mânerele sunt pe lateral și poate că nu sunt atât de vizibile, deoarece sunt integrate. Dacă nu vă place acest model din diverse motive, dar chiar merită cu acel sistem de răcire No Frost. Se pot vedea niște orificii pentru o distribuire mai uniformă a aerului rece și umiditatea e mai bine controlată – Air Flow Dual Tech.

Sunt multe caracteristici speciale la acesta și chiar nu trebuiesc neglijate deoarece vă pot ușura viața de zi cu zi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Compartimentul în care puteți pune fructe sau legume e destul de încăpător și se vede chiar din poză – Fresh Garden. Toate alimentele sunt destul de vizibile deoarece la interior are rafturi din sticlă și iluminare cu LED. Tot mai multe aparate frigorifice oferă acest tip de iluminare deoarece consumă puțin și oferă un interior mai vizibil, dar depinde și de preferințele fiecăruia.

Controlul electronic oferă și câteva funcții în plus, cum e cea vacanță care reduce din consum dacă știți că nu veți mai deschide aparatul pentru câteva zile. Designul e simplu fără prea multe linii și se creează impresia că nici nu are mânere, dar ele sunt pe lateral și nu sunt multe modele care au astfel de mânere incorporate.

Păreri pro și contra

Pot spune că toate acele dotări speciale sunt motive pentru a-l alege și nu am ce să-i reproșez: finisaj elegant (metalic) cu mânere incorporate, interior iluminat cu LED, ventilator incorporat pentru o distribuire uniformă a aerului, sistem Full No Frost, congelator cu Eco Fuzzy (dacă nu mai deschideți ușa timp de 6 ore, consumul de energie scade), funcție blocare control electronic, sertare congelator cu acces ușor – Easy Acces.

Arctic AK60355NFEMT+ merită ales chiar dacă nu sunteți fan și veți observa că nu multe branduri oferă astfel de aparate (accesibile și bine dotate). Nu aș alege un model mai mic deoarece acesta oferă chiar strictul necesar.

Te-ar mai putea interesa