Arctic AK60355NFE+, combină frigorifică cu clasă A+

Combina frigorifică Arctic AK60355NFE+ e una dintre cele mai noi apariții de pe piață de aceea prezintă control electronic pe ușa frigiderului. Acesta e mai ușor de accesat fiind la exterior, dar există și control electronic la interior care poate fi la fel de interesant (e prezent pe marginea superioară). Acest model se diferențiază ușor de restul pentru că are: clasă energetică A+, No Frost, compartiment Fast Freeze XL Zone, Air Flow Dual Tech, funcție vacanță, control electronic cu blocare ecran și multe altele.

Sunt destule combine care oferă caracteristici tehnice similare, dar care nu oferă și cele speciale (mă refer la tehnologiile de răcire). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un sistem de răcire No Frost care e prezent atât la atât la congelator cât și la frigider. Sunt tot mai multe modele cu această tehnologie care reduce semnificativ din consum, dacă e vorba de un model mare. Volumul total e de 321 litri care mi se pare suficient pentru orice familie, iar decât să alegeți cel mai mare model de pe piață, mai bine alegeți ulterior o ladă frigorifică.

Frigiderul e destul de bine împărțit și se poate observa că rafturile pot fi eliminate ori ajustate pentru a putea pune cam orice. Pentru recipiente mici, cum sunt sticlele, vă recomand să le puteți pe suporturile de pe ușa frigiderului.

Congelatorul e compartimentat ca la multe alte combine și recipientul de jos are cel mai mare volum. Dezghețarea acestor compartimente e automată pentru că are No Frost, iar capacitatea de congelare e de numai 5 kg.

Păreri pro și contra

Are destul de multe funcții, spre deosebire de multe alte combine în același buget. Interiorul e destul de vizibil datorită rafturilor din sticlă, iar compartimentele sunt destul de transparente. Tehnologia de iluminare folosită e cea LED care e destul de populară și prezentă pe multe alte combine.

Acest aparat numit Arctic AK60355NFE+ e una dintre cele mai interesante variante în acest buget deoarece oferă destul de multe la un preț destul de mic (se poate observa și din poza de la final).

Te-ar mai putea interesa