Arctic AK60350M30W, combină clasa A+ de 331 litri

Arctic AK60350M30W e o combină frigorifică clasică care are clasa A+ de eficienţă energetică şi cu sistem de răcire normal (static). Consumul energetic anual e de 297 kWh, iar dacă se întrerupe curentul atunci autonomia de funcţionare fără curent e de 18 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu caracteristici precum uşi reversibile, termostat ajustabil şi posibilitatea depozitării sticlelor de mari dimensiuni.
Din poza de alături se poate vedea că aspectul exterior e unul minimal, singurul lucru prezent fiind sigla Arctic.


Păreri pro şi contra

Combina Arctic AK60350M30W are o foarte bună compartimentare a frigiderului deoarece are compartiment Garden Fresh (pentru legume şi fructe), 4 rafturi şi 3 rafturi la uşă (XXL bottle holder).
Rafturile sunt din sticlă securizată (Safety Glass) aşa încât dacă aveţi anumite alimente care s-ar putea scurge acestea să nu se scurgă pe cele de pe rafturile inferioare. Chiar dacă sunt rafturi din sticlă acestea sunt foarte rezistente şi permit greutăţi de până la 25kg.
Partea de congelator e una cu 4 compartimente care au o capacitate de îngheţ de 6kg la 24 ore.
Dimensiunile aparatului sunt de 60x59x201 Lxaxî cm, iar greutatea e una de 66kg.
Termostatul din dotarea aparatului e unul ajustabil, lucru caracteristic frigorificelor Arctic.
Pentru a vedea ceea ce aţi depozitat acest aparat are iluminare LED (Eco LED) care oferă o lumină puternică şi cu un consum energetic mult mai mic comparativ cu un bec normal.
Nivelul de zgomot e unul normal de 39 decibeli, lucru care face ca aparatul să nu deranjeze atunci când doriţi să vă odihniţi.

Brandul Arctic e unul fost românesc care realizează o gamă variată de electrocasnice, iar acum e deţinut de cei care deţin Beko.
Frigorificul are garanţie standard de 2 ani, dar dacă înregistraţi aparatul atunci puteţi beneficia de 5 ani. Acest lucru e un mare plus pe partea de fiabilitate.

Te-ar mai putea interesa