Arctic AK603502-4, combină frigorifică clasa A+, capacitate de 331 litri

Arctic AK603502-4 este un frigorific cu o capacitate mare de 331 litri și o eficiență energetică sporită clasa A+. Din păcate nu e Full No Frost, însă frigiderul are dezghețare automată.
Acest model e unul apărut pe piață la început de an 2017 și se adresează celora care vor să păstreze o cantitate mare de alimente în condiții ok.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are cele mai utile dotări. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design clasic, având dotări speciale cum ar fi uși reversibile, autonomie de 18 ore și nivel de zgomot redus de 45 db… printre multe altele.


Specificații

Modelul Arctic AK603502-4 are o înălțime de 201cm, iar din această cauză trebuie să aveți grijă ca spațiul unde doriți să-l puneți să fie suficient.
Vine cu un consum energetic de 328 kWh pe an, iar asta înseamnă că are clasa A+ de eficiență energetică.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că vine cu un consum energetic mic (în acest fel vă recuperați banii investiți într-un timp rezonabil), are dezghețare automată și congelatorul are capacitate mare de congelare de 14 ore.
Pe ușă are rafturi XXL pentru ca dvs să puteți pune sticle mari, și acesta evident că e un alt avantaj.
Contra achiziției ar fi că nu are No Frost și Multiflow.

Concluzie

Deci, dacă vrei un model de combină care să aibă aspect clasic și să fie bine compartimentat la interior așa încât să puteți depozita alimentele pe categorii.
În cazul în care se întrerupe curentul aveți la dispoziție 18 ore autonomie, timp în care alimentele nu se vor strica.
Pentru ca răcirea să se realizeze cât mai bine acest model e dotat cu două compresoare.
Despre fiabilitate trebuie spus că acest model are o siguranță în exploatare superioară altor modele. Mai exact are o garanție de 3 ani care poate fi mărită la 5.
Probabil că știți despre Arctic că este un brand de top și faptul că e unul românesc cu un lung istoric.

Te-ar mai putea interesa