Arctic AK60350-4mt+, frigorific argintiu cu Eco Fuzzy

Arctic AK60350-4mt+ e o combină apărută pe piață la sfârșit de an 2017 și are niște facilități mai speciale printre care aș enumera Eco Fuzzy, Eco LED, ventilator, XXL Bottle și altele.
Acest frigorific se adresează persoanelor interesate de un aparat care să aibă o capacitate mare de încărcare întrucât are un volum net de 331 litri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are multe dotări utile.


Specificații

Aparatul are Eco Fuzzy, adică un mod de funcționare economic care se activează atunci când ușa nu e deschisă timp de 6 ore.
Modelul acesta nu are No Frost sau Multiflow, dar în schimb are ventilator care ajută la o dispensare uniformă a aerului rece.
Mânerele ușilor sunt unele integrate, iar ușile pot fi reglate în ce parte să se deschidă deoarece sunt uși reversibile.
Ca orice alt model și acesta are compartiment pentru fructe și legume. La acest model poartă numele de Garden Fresh și are rol de a păstra legumele proaspete mai mult timp.
E un aparat foarte economic deoarece are clasa A+ de eficiență energetică. La acest lucru contribuie iluminarea Eco LED, Eco Fuzzy (menționat mai sus) și caracteristica Energy Saver. Această ultimă caracteristică oprește indicatoarele luminoase de pe display pentru un plus de economie energetică.

Păreri pro și contra

Avantaje ale unui astfel de aparat ar fi fiabilitatea ridicată, garanția de 3 ani, că are un cost mic de achiziție și înălțimea de circa 2m.
Contra ar fi că nu are No Frost, dar nu e neaparat un inconvenient major deoarece în acest fel prețul e mai scăzut.

Concluzii

Dacă vrei un frigorific care să arate bine, să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente și să nu coste o avere atunci modelul Arctic AK60350-4mt+ ar fi recomandarea mea.
Garanția standard e de 3 ani, iar dacă înregistrezi produsul atunci beneficiezi de o garanție de 5 ani. Trebuie să menționez că acest lucru cu garanție 5 ani e o promoție cu valabilitate limitată.

Te-ar mai putea interesa