Arctic AK60350-4, combină albă cu raft XXL Bottle

Combina frigorifică Arctic AK60350-4 face parte din cea mai recentă serie de aparate frigorifice de la acest brand, motiv pentru care arată mult mai bine și oferă dotări speciale ca: raft generos pe ușă XXL Bottle, rafturi din sticlă securizată, compartiment de tip Garden Fresh, compartiment congelator Fast Freeze XL Zone. Deci e vorba de un aparat frigorific mai special care nu poate fi prea accesibil, dar e mai atractiv decât modelele de la concurență.

Putea fi mai scump dacă ar fi avut sistem de răcire No Frost, dar și așa consumul de energie e scăzut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu sunt multe combine cu volum atât de mare în acest preț și cu un congelator de 126 litri. Fiind un congelator mare, nu are 3 sertare ci 4 sertare, doar că cel de sus e compact și special. Un congelator mare e și foarte performant, adică capacitatea de congelare e generoasă – 6 kg la 24 de ore. Dacă vreți un aparat cu consum și mai mic de energie, atunci trebuie să luați în considerare un aparat mai scump.

La interiorul frigiderului veți găsi destul de multe rafturi și suporturi. Nu-mi plac cele cu raft pentru sticle deoarece nu pun apa în frigider (o prefer la temperatura camerei) și aveți un raft din sticlă în minus. Suportul de pe ușă se adresează sticlelor de maxim 1 litru dar nu trebuie să fie neapărat apă.

Păreri pro și contra

Sunt foarte puțini producători de aparate frigorifice care oferă aparate cu caracteristici tehnice foarte bune la prețuri mici. Chiar e foarte încăpătoare pentru cât costă și se adresează celor care vor neapărat 4 sertare la congelator. Branduri ceva mai populare oferă No Frost, iluminare LED și alte tehnologii avansate pe toate combinele mari de aceea și costă mult pentru buzunarul vostru.

Nu veți găsi prea multe prezentări video sau poze cu acest model Arctic AK60350-4 deoarece e nou și oricum el arată mai bine decât în poza de prezentare. Ideea e că e mai alb decât în poze și interiorul e destul de încăpător. Poate că din poza de sus pare mică, doar că e destul de mare – 201 cm înălțime.

Te-ar mai putea interesa