Arctic AK60340NF+, frigorific cu Air Flow Dual Tech

Arctic AK60340NF+ e o combină frigorifică 50/50 cu un volum de 302 litri și multiple funcții premium. Are un consum energetic redus, dovadă fiind clasa A+ de eficiență energetică.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Puteți vedea că e un model cu aspect simplu care are mânere integrate. Mai trebuie știut că aparatul are uși reversibile, lucru care înseamnă că ușile pot fi reglate să se deschidă în ce direcție doriți.


Avantaje

Are tehnologii precum No Frost și Air Flow Dual Tech. Prima reprezintă un sistem de răcire fără producere de gheață în ambele compartimente. Iar, Air Flow presupune că răcirea se realizează pe baza curenților de aer multidirecționali.
Partea de frigider are compartiment pentru fructe și legume numit Garden Fresh.
Veți face economi considerabile de curent întrucât aparatul are clasa energetică A+ (304 kWh pe an) și Eco Buzz (e un sistem de avertizare sonoră în cazul în care ușa rămâne deschisă mai mult de 1 minut).
Temperatura și umiditatea sunt distribuite uniform în interiorul compartimentului, iar temperatura va rămâne constantă.
Aparatul oferă multă flexibilitate deoarece are uși reversibile, suporturi XXL Bottle la uși și rafturi ajustabile pe ușă (Mix Zone).
Veți fi protejați de bacterii și mirosuri urâte deoarece aparatul are garnitură antibacteriană, lucru întâlnit la mai toate frigorificele Arctic.
Nivelul de zgomot e unul normal de 43 decibeli, dar cred că vă dați seama că în 80% din timpul de funcționare e silențios deoarece scoate zgomot doar când se cuplează.

Verdict

În cazul în care vă doriți un frigorific de calitate superioară vă recomand Arctic AK60340NF+.
E un model care dispune de garanție standard 2 sau 5 ani în funcție de perioada ori magazinul de la care îl luați. Iar, la nevoie puteți extinde garanția la mai mult, adică la maxim 4 ani. Pentru a beneficia de garanția de 5 ani trebuie să vă înregistrați electrocasnicul până la 30 iunie 2017.
Fiind un model al anului 2017 vine cu toate lucrurile care ne-ar interesa la un frigorific.
Despre brandul Arctic trebuie spus că e unul fost românesc acum fiind deținut de turcii care dețin și Beko.

Te-ar mai putea interesa