Arctic AK60340+, combină frigo clasa A+ cu 322 litri

Arctic AK60340+ este o combină frigorifică a anului 2017 care se evidențiază printr-un consum energetic mic, aspect plăcut (aș putea spune chiar minimalist) și o înălțime de 175 centimetri. Această înălțime face aparatul unul excelent pentru spații înguste (debarale, spații sub scări etc)

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă excelent din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că are un design minimalist, iar mânerele sunt unele integrate. Evident că vine cu uși reversibile, iar acest lucru e unul foarte util întrucât putem pune aparatul oriunde dorim.


Caracteristici

Modelul acesta e unul cu o capacitate de 322 litri, fiind împărțită în 209 litri ai frigiderului și 113 ai congelatorului.
Consumul energetic al aparatului e unul destul de mic, fiind vorba despre 281 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A+ de eficiență energetică.
Partea de frigider are un compartiment numit Garden Fresh care e destinat fructelor și legumelor. În acest compartiment alimentele vor rămâne proaspete mai mult timp.
Ușile reversibile permit montarea ușilor în funcție de preferințe/nevoi. În acest fel ești asigurat că ușile se vor deschide mereu cum trebuie.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, volumul net mare, aspectul plăcut, fiabilitatea ridicată, autonomia mare și nivelul de zgomot scăzut.
Contra ar fi că nu are No Frost, dar în schimb are dezghețare automată.

Concluzie

Modelul de față e unul care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu cele mai utile lucruri integrate, iar printre acestea ar fi consumul redus de electricitate, posibilitatea depozitării pe ușă a sticlelor mari (XXL Bottle e numele acestei facilități).
Pentru o reducere suplimentară se poate accesa promoția cu buy back.
Modelul acesta e unul care vine cu o garanție de 3 ani, iar dacă este înregistrat în promoție atunci beneficiază de garanție de 5 ani, acest lucru fiind valabil până pe 31.01.2018.
Brandul Arctic e unul fost românesc foarte cunoscut pentru aparatele sale fiabile, iar acum aparține de cei care dețin Beko.

Te-ar mai putea interesa