Arctic AK60320NFEMT+, combină frigorifică argintie cu control electronic

Noua generație de aparate frigorifice oferă control electronic, iar Arctic AK60320NFEMT+ este un bun exemplu. De asemenea, am observat tot mai multe modele cu No Frost, tehnologie care e utilă la variantele mai mari deoarece reduce din consumul de energie. Generațiile trecute de la acest brand nu erau chiar atât de bine dotate, dar și prețul e puțin mai mare dar și așa e mai mic decât al concurenței. Îmi plac variantele argintii și mânerele integrate deoarece sunt mai elegante, iar la acesta mânerele sunt pe verticală și orizontală.

E o combină încăpătoare care nu e foarte accesibilă dar pentru ce dotări are, mi se pare atractivă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Dezghețarea congelatorului e automată datorită tehnologiei No Frost, astfel consumul scade și nici nu se mai formează gheață nedorită pe alimente. Aparatul dispune și de un sistem de curenți de aer multidirecționali pentru o răcire mai uniformă a interiorului frigiderului – Air Flow Dual Tech.

La capitolul funcționalitate acest aparat are următoarele: Eco, Holiday (vacanță), super congelare, super răcire și avertizare pentru ușă deschisă. Funcția vacanță e foarte importantă deoarece reduce semnificativ consumul de energie, dacă știți că nu veți mai deschide ușa pentru ceva timp și se pot bloca chiar și butoanele panoului de control.

Păreri pro și contra

E un model compact deoarece are o lățime și o adâncime de 60 cm, deci nu va ocupa mai mult spațiu decât modelul anterior. Cu siguranță, o să vă placă controlul electronic deoarece dă un plus de eleganță aparatului și puteți alege temperatura dorită cu ușurință. Pictogramele și ecranul LED sunt și ele foarte utile, dar puteți citi și manualul de instrucțiuni pentru informații suplimentare. Iluminarea LED e și ea tot mai populară pe noile modele și oferă doar avantaje față de cea clasică.

Arctic AK60320NFEMT+ e un aparat frigorific mare cu un congelator pe măsură și nu cred că ați avea ce să-i reproșați. Suporturile de pe ușă sunt generoase, deci puteți pune sticle de dimensiuni destul de generoase. Oricum, nu cred că vreți să puneți sticle de su de peste 2,5 litri într-un astfel de aparat.

Lasă un comentariu