Arctic AK60320NFE+, combină Full No Frost

Combina frigorifică Arctic AK60320NFE+ e varianta pe alb și cu volum net de 287 litri care a fost lansată anul acesta. Sunt disponibile și variante mai mari sau chiar similare cu finisaj pe argintiu, iar dotările speciale pot fi aceleași. Mă refer la sistemul de răcire Full No Frost, control electronic, suport generos pe ușa frigiderului, iluminare LED, funcție vacanță, blocare ecran LCD, curenți de aer multidirecționali (cu ajutorul tehnologiei Air Flow Dual Tech) și mai câteva. Pot spune că e un model care concurează cu multe alte modele de la producători internaționali.

Principalul motiv pentru care ați alege acest aparat frigorific este prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se vede din poza de sus că ambele, frigiderul și congelatorul, au sistem de răcire mai bun – No Frost. Deci, congelatorul se va dezgheța automat și mulți dintre voi vă doriți această caracteristică. De asemenea, se pot vedea ușor și acele orificii care ajută la o răcire mai uniformă. Controlul electronic oferă câteva funcții interesante – avertizare ușă deschisă, funcție Holiday, blocare butoane, ecran LCD.

Are un singur compartiment la frigider care e destul de încăpător și se vede din poza de sus. Combina arată mult mai bine în realitate decât în poze și așa e în cazul tuturor aparatelor, deoarece acea poză e una de prezentare.

Păreri pro și contra

E un aparat destul e dotat în acest buget iar alți producători nu pot oferit atât de multe dotări speciale pe un aparat frigorific. Tot mai multe combine frigorifice noi au iluminare interioară cu LED. Totuși, congelatorul acestei combine nu e foarte performant adică nu are o capacitate de congelare foarte mare – 4,25 kg la 24 ore.

Arctic AK60320NFE+ nu se singurul model, ci sunt și variante mai mari sau pe argintiu dacă vreți să arate diferit. Chiar dacă are un volum generos, nu e foarte înaltă și nici nu ocupă foarte mult spațiu. De aceea, frigiderele nu sunt alegeri atât de bune, plus că au congelator în partea superioară, deci trebuie să vă aplecați de fiecare dată la compartimentul de fructe și legume.

Te-ar mai putea interesa