Arctic AK60320MT+, combină frigorifică cu Fast Freeze XL Zone

O combină frigorifică destul de ieftină este Arctic AK60320MT+ și e oferită de un brand destul de cunoscut. Arată destul de bine datorită culorii, dar și interiorul e destul de bine iluminat. Ca și caracteristici speciale, acest model se prezintă destul de bine: A+, compartiment special la congelator Fast Freeze XL, compartiment la frigider Garden Fresh, raft pentru sticle mari, avertizare acustică pentru ușă uitată deschisă (mai mult de 1 minut), rafturi din sticlă securizată.

Sunt destul de multe frigidere în acest buget, dar o combină arată mult mai bine și oferă un congelator mult mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă volumul total e de 295 litri, nu se poate compara cu o combină foarte mare. Frigiderul nu e foarte spațios dar se pot pune destul de multe în el că doar are compartimentul pentru fructe și legume, multe suporturi pe ușă. Chiar nu văd de ce nu ați fi mulțumiți în acest buget, doar că o combină mai mare poate avea un sistem de răcire mai bun deoarece poate avea No Frost. Această tehnologie oferă un control mai bun al umidității de la interior pentru congelator, de aceea dezghețare e automată și nu se mai adună atâta gheață la interior.

Sunt incluse accesoriile standard dar cred că le știți de la late aparate frigorifice similare – suportul pentru ouă și tava pentru gheață. E destul de silențioasă și nu cred că va deranja pe cineva în bucătărie. O combină cu volum generos e și înaltă, iar aceasta e de 185 cm, deci o puteți pune oriunde.

Păreri pro și contra

Mie mi se pare suficient de încăpătoare că doar nu puteți avea pretenții în acest buget. Sunt puțini producători care oferă combine atât de accesibile. Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială, de aceea beneficiază și de 3 ani garanție (poate fi mărită la 5 ani dacă-l înregistrați în perioada menționată din acea campanie).

Arctic AK60320MT+ are mânere laterale incorporate pentru un plus de eleganță și simplitate. Dacă nu vă place culoarea, atunci trebuie să optați pentru un alt model, dacă vreți pe alb sau alt brand care oferă partea frontală pe inox.

Te-ar mai putea interesa