Arctic AK60320M30W, combină clasa A+ cu volum de 295 litri

Arctic AK60320M30W e o combină frigorifică cu capacitate de 295 litri şi eficienţă energetică A+ (consumul anual e de 267 kWh). E un frigorific clasic fără No Frost, dezgheţarea (frigiderului şi congelatorului) fiind una manuală.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine. Din imaginea de alături se poate vedea că nu are dispenser (dozator) de apă sau gheaţă, dar nu vă opreşte nimeni să faceţi cuburi de gheaţă prin intermediul unei forme care să o amplasaţi în congelator.

Păreri pro şi contra

Combina de faţă e una cu mânere ascunse, iar deschiderea uşilor e de tip reversibilă. Această caracteristică poartă numele de „uşi reversibile” şi presupune posibilitatea deschiderii uşilor în ce parte doriţi, după montajul aferent al acestora.
Mai sus am scris că are un consum mic de curent şi ar fi de adăugat că are o autonomie fără curent de 18 ore care presupune că poate funcţiona fără curent 18h.
Dimensiunile sunt unele de 60x59x185 lxaxî cm, iar greutatea e de 60kg. În acest fel aparatul poate fi uşor amplasat de două persoane.
Compartimentarea e una bine realizată partea de frigider având un volum de 205 litri, iar cea de congelator are 90 litri. Frigiderul are 3 rafturi şi tot atâtea pe uşă, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente capabile la a îngheţa 5kg la 24 ore. În frigider avem şi compartiment Garden Fresh care e unul pentru legume şi fructe.

Un astfel de aparat se adresează persoanelor care vor un aparat clasic, uşor de folosit şi care să poată ţine la rece o capacitate mare de alimente. Brandul Arctic e unul fost românesc care este deţinut de cei care au în portofoliu şi Beko, iar din această cauză sunt împrumutate diverse caracteristici şi tehnologii.
Garanţia standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult, adică la 3 sau 4 ani.

Te-ar mai putea interesa