Arctic AK60320+, combină frigorifică mică

Combina frigorifică Arctic AK60320+ e una dintre modelele compacte din acest buget și nu puteți avea așteptări mai mari, adică nu poate avea sistem No Frost în acest buget. Un volum net de 295 litri mi se pare destul de mare și se poate vedea din poza de jos. Dacă spațiul dintre rafturi nu vi se pare suficient de mare puteți muta un raft mai sus, respectiv mai jos (poate fi și eliminat dacă 2 rafturi sunt de ajuns). Unii ar spune că nu e suficient loc în aceasta, dar mie mi se pare încăpătoare pentru o înălțime de 185 cm.

Acest brand oferă soluții accesibile și fiabile care le puteți folosi mulți ani, de aceea și garanția e de 3 ani (se poate prelungi la 5 ani în cadrul unei promoții limitate). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru unii utilizatori, volumul total poate fi insuficient deoarece aveți o familie numeroasă sau poate obișnuiți să faceți cumpărături numeroase. Frigiderul are 4 rafturi din sticlă securizată, astfel că interiorul e mai bine iluminat, iar curățarea lor e mai ușoară. Congelatorul are trei compartimente, dar unul dintre ele e ceva mai mare pentru a conversa mai multe alimente sau alimente mai voluminoase.

Capacitatea  decongelare e importantă la combinele mai mari, iar la acesta e de 6 kg la 24 de ore. Acest model e disponibil doar pe alb și se poate asorta cu restul aparatelor din bucătărie, chiar dacă sunt de la alte branduri.

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale sunt motivele pentru care l-ați alege: clasă energetică A+, compartiment generos la congelator (Fast Freeze XL Zone), compartiment spațios pentru fructe și legume (Garden Fresh), raft frigider pentru sticle mari, funcție de avertizare sonoră pentru ușă rămasă deschisă (Eco Buzz) și uși reversibile. E adevărat că sunt variante care pot oferi mai multe.

Arctic AK60320+ arată mai bine în realitate decât în pozele de prezentare, iar aparatele frigorifice cu mânere integrate chiar îmi plac deoarece designul e simplificat și e mai ușor de curățat. La acesta mânerele sunt poziționate pe lateral pentru ca spațiul dintre cele două uși să fie mai mic.

Te-ar mai putea interesa