Arctic AK60300+, combină clasa A+ de 273 litri

Arctic AK60300+ e un aparat frigorific de 273 litri cu clasa A+ de eficiență energetică și o înălțime de 175cm. E un model foarte fiabil cu o garanție standard de 3 ani, extensibilă la 5 ani.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care dispune de foarte mult spațiu de depozitare al alimentelor pe rafturile din compartimentul frigider sau de la ușă.


Caracteristici

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu o capacitate de 273 litri (fiind un volum net), o compartimentare bine realizată, iar consumul de resurse e mic.
Mânerul aparatului e unul integrat (incorporat), iar acest lucru e un avantaj pe partea de aspect deoarece aparatul vien cu un aspect minimalist.

Avantaje

Modelul Arctic AK60300+ vine cu uși reversibile, lucru care înseamnă că puteți poziționa aparatul unde doriți.
Pe uși pot fi puse sticle mari deoarece are caracteristica XXL Bottle. În acest fel sticlele tale vor fi mereu la îndemână.
Consumul de energie electrică e unul mic, fiind vorba despre 259 kWh pe an și clasa A+ de eficiență. Comparativ cu frigorifice clasa A acest model are o economie de 24% la partea de energie electrică.
Nu veți avea probleme cu dezghețarea frigiderului întrucât acesta are dezghețare automată. Din păcate acest lucru nu e valabil și la congelator.
În cazul în care rămâneți fără curent trebuie spus că acest model are o autonomie de funcționare de 18 ore. În acest fel nu o să se altereze alimentele.
Fiabilitatea aparatului e una foarte bună deoarece are garanție de 3 ani care poate fi mărită la 4 sau 5 ani.

Concluzii

Pentru cei interesați de un aparat care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente recomand modelul de față. Pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii întrucât are clasa A+ de eficiență energetică despre care trebuie spus că e cu vreo câteva zeci de procente mai economică decât A.
Cred că ar trebui să spun câte ceva și despre brandul producător, mai exact despre Arctic. E un brand fost românesc care acum e deținut de cei care dețin Beko.

Te-ar mai putea interesa