Arctic AK54305S+, combină de 181 cm la un preț foarte bun

Combina frigorifică de mai jos numită Arctic AK54305S+ e una destul de nouă și se poate vedea doar din specificațiile sale. Cu alte cuvinte, oferă mai mult pentru un preț destul de atractiv. Designul a fost îmbunătățit și el iar mânerele sunt destul de confortabile. Vi se oferă posibilitatea să schimbați ușile, adică se pot deschide și spre stânga, dar din fabrică ele sunt reglate să se deschidă spre dreapta. Cu alte cuvinte, aceste combine au uși reversibile dar nu toți profită pentru că nu pun acest aparat chiar în colț.

Designul acestui model e cam același ca și la restul combinelor din seria AK, dar sunt și variante albe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Volumul acestui model e de 291 litri și e împărțit: 87 litri la congelator și 204 litri la frigider. Combinele vechi aveau chiar și 4 compartimente dar mai bine sunt 3 compartimente, deoarece cel de jos trebuie să fie de tip BigBox (volum mult mai mare decât restul). Consumul anual sau zilnic evidențiază eficiența energetică a aparatului. În acest caz, e vorba de un aparat cu clasă A+ care e satisfăcătoare în acest buget.

Chiar dacă nu e un raft special pentru sticle, aveți posibilitatea să puneți sticlele pe suportul inferior de pe ușa frigiderului. La capitolul aspect are finisaj argintiu, uși reversibile, iluminare interioară, termostat reglabil. Puteți pune fără probleme sau chiar să obțineți cuburi de gheață deoarece sunt incluse accesoriile corespunzătoare. Dacă nu vă place cum arată, atunci ar trebuie să optați pentru un alt brand (cam toate combinele arată la fel).

Păreri pro și contra

Pot spune că nu sunt multe branduri care oferă variante atât de competitive, designul e elegant, interiorul său spațios și bine împărțit. Nu găsesc nici un minus în acest preț.

Recomand o combină frigorifică celor care au nevoie de un congelator modest, multe rafturi și dacă nu aveți o bucătărie mare, iar economia de spațiu e esențială. Arctic AK54305S+ poate fi alegerea corectă în acest preț și nu aveți ce să regretați, deoarece e vorba de un aparat fiabil oferit de un brand experimentat.

Lasă un comentariu