Arctic AK54305NFMT+, combină clasa A+ cu No Frost

Arctic AK54305NFMT+ e un frigorific adresat persoanelor interesate de un aparat încăpător cu o clasă energetică bună și No Frost. Volumul net e de 266 litri, iar eficiența energetică e A+. Faptul că are (Full) No Frost e foarte util deoarece nu mai trebuie dezghețat, iar în acest fel întreținerea sa e una simplificată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu costă mult și are foarte multe dotări utile.
Aspectul său e unul plăcut cu mânere care se văd și e de culoare gri. Poate că unora le-ar fi plăcut să aibă mânere incorporate.


Caracteristici

Aparatul Arctic AK54305NFMT+ e unul deosebit de încăpător întrucât are un volum net de 266 litri, din care frigiderul are 190, iar congelatorul are 76. Partea de frigider are 3 rafturi, cutie pentru fructe, iar la ușă are 4 suporturi. Compartimentul congelator e unul cu 3 compartimente care beneficiază de o capacitate de congelare de 4 kg la 24 de ore.
O caracteristică mai specială e Air Flow Dual Tech care presupune că aparatul dispune de răcire pe bază de curenți de aer multidirecționali. În acest fel temperatura e distribuită uniform.
Suporturile de pe ușă sunt unele destul de bune, mai exact vine cu model XXL Bottle pentru sticle mari.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, întreținerea ușoară, garanția de 3 ani, prezența No Frost și că are Air Flow Dual Tech.
Singurul minus al acestui model ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună, adică A++.

Concluzie

Dacă sunteți interesat de un aparat cu o eficiență bună și o capacitate mare atunci vă recomand modelul de față.
Fiabilitatea e ridicată precum la orice alt model Arctic, iar pentru a susține acest lucru vine cu garanție de 3 ani extensibilă la 5.
Despre Arctic nu cred că mai trebuie să spun că e un brand românesc… acum frate cu Beko întrucât a fost cumpărat de cei care dețin acest al doilea brand.

Te-ar mai putea interesa